Nincs itt semmi különös ,a rohadt hambizabálók elolvasták a jó GY.J.-t,összehasonlították az Ő nemzeti bankjuk veszteségeivel.......és rájöttek az igazságra.....
Mondtam lennebb, reggel ~ 300k shortot nyitottak OTP-re, daytrade. Azokat este zárni kell (meg kell venni, amit reggel eladtál). Egy 'rendes' oldalazós napon az este uccsó félórában ~ ugyanannyit felhúz, mint amennyit reggel ejt.
Most estére becuppantak az amcsik, úgyhogy az a 300k vétel csak szinttartásra volt elég, úgy-ahogy.
Helyesbítek.
3010 feletti záró már nem lesz meg szerintem.
Előbb azt hittem 2990 lesz a kiindulási pont záró értékhez, de csak lehúzták még picit előtte.
A Ft közben nem gyengült, és ma az IMF is jelezte, hogy megérkezett hozzájuk a postás bácsi Matolcsy "Úr" levelével. Talán ezért, meg a befektetők is olvasták az elemzéseket, hogy a 2950 erős támasz, így nem mertek neki menni. :-))
Odakinn már nem egyszerű csorgás van lefelé, hanem méretes esés. Vajon mi lehet az, ami miatt érdemes 3000 körül tartani a vásárlásokkal az Otit, miközben minden esik? Szerintem itt már Sanyi bácsi van a háttérben, nem akarja, hogy a 3000 elessen, nem valami bennfentes info, mint a múlt héten.
OTP részvényesek ide!