Hagyjuk meg Ancsikának, hogy nincs válság és kész. (kívánom, hogy úgy legyen!)
Mellesleg, mi volt az egyik oka a '29-es new york-i krachnak? Margin loan, azaz a hitelre vett rakás részvény (olykor 90%-os), amellyel fújták a lufit. 25 után jött vissza az árfolyam a korábbi szintre...Mitől vagyunk beljebb mint 2009? Növekedés alig, de bankokat kimentették állami adósságokból. Viszont most a FED pénznyomdája fújta a lufit.
Osztalékrali mindig lesz tavaszonént, de fundamentális növekedés nem nagyon, csak a FED pénznyomdája lesz az, ami repít egy darabig...
otthon fürdőszobában megtalálható eszköz a légfríssítő, attól is be lehet állni csak rövid a hatása :DDD
de mindenki maradjon józan, legalább 17:05-ig :)
Megvan a tuti biznic!
Mivel En iranyitom az otipi mozgasat, ezert nalam lehet igenyelni, hogy merre mozduljon az index. Az ugyfel nyeresegenek a fele az enyim.
Le vagy fel ? Mind1 ! A zacci Rt megoldja ! 8)
Azt hiszem gazdag leszek...
Te megint drogozol:)Hol nincs válság.Néz meg OTP.Ugy megy lefelé (havi szinten) mint a pinty.3615 körül kellene fordulnia ami a csökkenő csatorna alja lenne (csatorna 5 éve indult el)
Ezeket az adatokat milyen oldalról vetted?
forexfactory-nál tudtok jobb olyan oldalt ajánlani, amin ezek a bejelentések szerepelnek gyorsan és pontosan?
A gyorsjelentésekről van esetleg ilyen oldal mint a forexfactory, ahol összegyűjtik az adatokat?
Köszi.
Válság az éppen volna, de hát ugye a tőzsdék a jövőt árazzák úgy 6 hónapra előre. Tehát ha most fordul a piac, akkor arra számítanak, hogy kb. jövő tavasszal fordul a gazdaság is.
én amit írtam kicsit filozófikusabban gondoltam, amikor, mint a mátrixban kizárod a külvilágot... és a lényegre figyelsz... a történelemben a lényeg mindig is az volt, hogy a pénzt valahogy kilehessen csalni a másiktól...
Dehogynem tudtam! Én már mondtam egy hete is! Válság! Ugyan már! Ha válság lenne nem tartanánk itt! Akkor már 1500 környékén lenne az árfolyam. De idén nem lesz ilyen! VÁLSÁG ELHALASZTVA! Célár: 5000
OTP részvényesek ide!