Van aki nálad is pancserebb volt! Én.
Párom noszogatott,hogy menjek le vele a boltba. Gyorsan be akartam állítani STOP limitet, mert gyanús nekem ez a nagy szárnyalás. Amikor hazajöttem láttam,hogy véletlen Eladási limitet adtam meg, ezért nyitó ár környékén dobtam a pakkot.
Várjuk ki a végét. A múlt héten láttunk már mindenféle forgatókönyvet. Lásd pl. szerdán, ahol ugyan napközben is volt szakadás, de a BUX az utolsó fél-egy órában duplázta a mínuszokat. Vagy ott volt péntek, ahol egészen az utolsó pillanatig szép pluszban volt egyebek mellett az OTP is, majd a nagy fináléra jól visszarántották az előző napi szintre...
Kedves András1, Alapjában a tőzsde mínuszos üzlet.( mindenképp fizetsz a banknak, brókernek..), Természetesen senki se tudja előre mi fog történni, de egy 20%-os csökkenésből, simán lehet 5%-ot csípni, még a teljesen amatőröknek is mint én.
Teljes mértékben igazad van. Bevallom hülye voltam! Nem túl régóta tőzsdézünk. Mindig tanul az ember valamit! De mostmár ezt is tudjuk. De itt még túl nagy lenne a veszteségem ha realizálnám és nem biztos hogy le fogunk megint zúgni, hogy megérje ott bevásárolni. Egyenlőre ennyi!
Kedves Ancsika79!
Egy dolgot nem értek, végignézted az egész zuhét? de miért? Eladhatod, majd olcsóbban visszaveszed, ha akarsz így növelheted a részvények számát, vagy növelheted a készpénzed összegét. Ezért nem értem a vitát soha a longosok, shortosok között, mindkét írányban lehet kereskedni, a lényeg a profit.
OTP részvényesek ide!