De pl. ráadásul az öregségi nyugdíalap terhére számolják el pl. a honvédelmi, belügyi, stb. költségvetés helyett a fegyveres testületi tagok előrehozott ellátását, az egészségügyi vagy szociális költségvetés helyett a rokkantellátásokat, stb., stb.
van egy másik topic, ahol a Magyarországot féltők gyültek össze....
talán nektek is ott lenne a helyetek, nem az otp-ben....
ott írhatjátok a hülyeségeiteket........
ezek tények a nagy vezér nyilatkozta! A másik a caftéria mennyire verték magukat mikor nem lett adómentes most még az is adozni fog ami eddig adómentes volt!
A kérdés az minden instrumentumban....a mai felpatt a tegnapi zakó korrekciója (ld gold és oil) vagy az emelkedés korrekciója volt a tegnapi zakó. :)
Mire kiderül vagy lemaradtunk, vagy bukóban ülünk! :)
(ok...ez így sarkos tudom...én a zakóra (usd erősödés) tettem a forexen a téteket) :))
Akkor ezért tapsoltak annyira. Múltkor szegény szóvivőjüknek kellett magyarázkodni, hogy miért nem kampányolnak a boltokban. Az a szórólap tulajdonképp csak iránymutató volt.
_Helló Beintek!
Te belépnél olyan pénztárba, ahová nem érkezik meg az átutalt pénz?
De nincs gond , mert már jól élünk.
Még az ellenzék sem mondja azt, hogy rosszul kell érezni magunkat, mint korábban.
Ezért is jobb ez a ciklus.
A Postabank esete volt érdekes. Feltőkésítették ( kvázi betömték a lukait, majd eladták az Erste-nek ).
Nem tudom, most mivel zsarolják a különadó alanyokat, de valahogy mind azt nyilatkozza, hogy szinte már kérni akarta, hogy had fizessen. Valszeg a Matáv, Mol előtt valami nagy állami megrendelést lebegtettek meg. A CBA meg úgyis paraszt.
Ha Én feldühödtem volna a különadón, akkor először a rémHir Tv, Inforádió, HetiVálasz reklámokat mondtam volna le ebben az értékben.
elviekben sem gondolkodok rajta, mert ilyesmiről szó sincs...
hacsak Török Zsolt, a leghülyébb mszp.s szóvívő nem terjeszt ilyen hülyeségeket.....
tőle ez is kitelik.......
OTP részvényesek ide!