Írd már le a nevem léci rendesen:)) Nem Ő volt!! Tök jónak láttam mindent elemezgettem, olvastam mindent 2 napra szántam. Ebből lett 2 hét és Sok bukó, de nem bántom, legfeljebb, ha nagyon lemegy veszek még, de remélem, hogy erre nem kerül sor:))
Nem hiszem ezzek a cégek ennyire benéznék az árakat különben oda a nevük,hiteleségük !
Nem látok benne sem 1200at sem 3500at gondolom nem adják a nevüket csak ugy hasra ütésre persze idő táv nincs megjeölve!
Idő majd megold mindent folyamatosan változik a kép!
Azért az utóbbi időben nem sok köze van a tözsdének a realgazdasághoz és a gazdasági szakértök sem hülyék ugy hogy türelem és figyelem!
ne nézzük már fundás alapon az OTP-t, mert akkor simán 6K fölött lenne a helye
mivel jobb a MOL mint az OTP mostanság?
semmivel
az mégse esett szinte semmit
az OTP az amcsiknak egy jó kis speki papír
ennyi
Szerintem tök mindegy ki mit vár, úgyis a nagyok döntik el mi lesz.
A bankok ebben a válságban kulcsszerepet kaptak.és mivel hitelválság roppantotta össze a tőzsdét, és emiatt lett 1230.
Igaz innen nagy up-pal ment fel, de szerintem ha romlik a helyzet a shortosok megint aktivizálják magukat, és ezt anno ugynígy hamar meg lehetet élni az 1200-as OTi-t, és személyes véleményem szerint, és a hírek szerint is sokkalkisebb az esélye a növekedésnek, mint a csökkenésnek.
Nem is beszélve a hitel második hullámáról, gondolok itt több bank a fizetés elmaradást 90, 120, majd 180 naposra tolta, ki, ha a frank nem fog csökkenni, akkor gyakorlatilag tök mindegy, hogy 90 nap a késedelem miatti türelmi idő vagy 180, ha nincs zsé nem tudsz fizetni. Ezek előbb utóbb megjelennek valahol.
Na és a kilakoltatási moratóriumot sem lehet a végtelenségig kitolni.
Most szerintem nyitottnak kell lenni mindkettő irányra, de az upra kicsi az esély
OTP részvényesek ide!