NEM! A Sony is készül kivonulni! Érdekes egybeesés ez is!:-)
Törölt felhasználó2010. 06. 07. 14:40
államcsőd nem lesz, a kormány már jó irányba kommunikál, előbb utóbb elmúlik a múlt heti balfaszkodás hatása.
az igazi kérdés az otinak az, hogy lesz a banki különadó.
arra gondolok, esetleg Csányi szellőztette meg a különadó tervét és a reggeli bezúgás azért volt, hogy beszarassa Viktort.
de most komolyan, abba az országba te vinnél pénzt, ahol az első emberek az "államcsőd" kifejezést használják?
teszem azt te vagy a Panasonic európai területi képviseletének vezetője...és terjeszkedni akarnak Euban...mert hát ugye vége a válságnak és tv fogyni fog jobban...valahol Kelet-közép Európában akarnak gyárat telepíteni...(tegyük fel a példa kedvéért)....ezek után benne leszünk az esélyes országok között?
Mark Möbius, a Templeton Asset Management alapkezelője szerint a világgazdaság meg fogja úszni a W alakú recessziót, a közép-kelet-európai részvénypiaci esés pedig jó vásárlási pozíciókat teremt a befektetők számára - írja a Bloomberg.
Több mint 20 százalékos eséseknek voltunk tanúi Magyarországon, ez pedig azt jelenti, hogy hosszú távon gondolkodva remekek a vásárlási lehetőségek - mondta a 34 milliárd dollárnyi feltörekvő piaci eszközt kezelő Möbius hétfőn. Az alapkezelő szerint a magyar számok távolról sem olyan rosszak, mint a görögök.
Április közepe óta a görög adósságválsággal kapcsolatos piaci aggodalmak miatt világszerte csökkenés jellemzi a tőzsdéket. A forint egyéves mélypontra esett június 4-én, és a magyar részvények is jelentős veszteségeket szenvedtek el az új kormány azon kijelentései miatt, melyek szerint az előző kabinet hazudott a gazdaság helyzetéről.
Én elismerem hogy hibáztak, de szerintem messze nincs ekkora sulya hibának mint amennyire túl van dimenizoánlva.
Hajalmaosak vagyunk lokálisan keresni a propbléma okait holott globáliosan is nagy a gáz.
OTP részvényesek ide!