de tegyük fel, hogy "beárazták"..., de kik? a gazdagok és a jólértesültek. talán még a bátrak is... De még mindig sokan vannak, akik a partvonalon nézgelődnek nagy bukóval és azt mondják, jó legyen megpróbálom még1*. beleveszek hétfőn, hamár elatam csüt vagy pénteken....
az még hagyján, hogy párton belül valakinek elszakad a cérna és csőd + görögökkel fenyeget, de hogy kettő is legyen párton belül. Ráadásul akik kormányon vannak, na az már durva. Ekkora baklövést még az MSZP-s komcsik se csináltak... :)))
A görögöket M.O.-hoz hasonlítani fölösleges szerintem. Más is megmondta már mostanában. (kivétel a két gyengeelméjűt).
A BUX mostanában szerintem nem lesz 10K alatt.
Azt nem mondom, hogy nem lesz lejjebb ettől az OTI mostanában, de én abban bízok, hogy nem lesz. És erre játszok.
Ha tévedtem, buktam.
Ha nem, nyertem.
Hát szerintem nem kérdés mi lesz holnap.Csak az a kérdés hogy hol nyit és mit rajzol le a grafikon.Ha giga up jön akkor sem lehet meglepődni.Nyit a hati 22000-nél aztán feltolják egy két napig 23000 haaaaa mindenki bocsánatot kért aztán tolják tovább le 21000 megint.Kérdés hol kell longolni és hol shortolni úgy hogy az ember csak reggel van a gépnél 9 előtt és zárás után ér haza.
OTP részvényesek ide!