Biztosan lesz annyi, de ki bírja idegekkel ezeket a magasságokat, várni félteni az eddig összegyűlt nyereséget, olyan távol vannak a stoppszintek, hogy elviszi a nyereség nagy részét ha lefordul. Nagyon kevés nagy befektető használ stoppot.
Ha ez így van akkor miért van az, hogy néha ki is egészítik az adott összeget ? :)
Volt hogy bedobtam poénból 1 db vételi ajánlatot csak hogy borítsam, de rögtön módosítottak.
Összeesküvéselméletet nem gyártanék, hogy biztos jeleztek egymásnak. Szerintem csak szimplán még ilyenkor is vannak akik unatkoznak. :))
Egy elmélet a év eleji/évvégi mozgások lehetséges hátteréhez..
Kiküldtek tavaly csomó ügynököt a nyugdíjpénztárak, pénztárváltásra ösztönözni az ügyfeleket...pénztáraknak jó, illetve mindegy, hiszen egymás között adják-veszik az ügyfeleket...Az ügyfél pénzét dec 31.-ei árfolyamon zárolták,(ekkor kicsit lenyomták az árfolyamokat), az átutalásra, és a másik pénztárba történő bevételezésre csak a héten (8 munkanap) kerül sor - jó esetben....(a könyvelésig parkoltathatják még a pénzt pár napig az azonositatlan pénz-számlán)
A két árfolyam között sztem lesz ~5%-os bukója az átlépő ügyfeleknek, amit sikerült így kivasalni belőle az átléptető ügynüknek és a pénztáraknak....jó jutalék johet össze belőle... esés a jövőhéttől lehet...szvsz.
6250
Nagy a lelkesedés, csak legyél elég gyors. Én sajnos nem vagyok elég gyors, ezért inkább gondolkodok. Bár az ok okozati összefüggés szerint lehetne akár így is: előbb gondolkodok, és utána cselekszem, ezért nem vagyok gyors.
OTP részvényesek ide!