ááá...bors őrmester.
Én is megmondtam kedves füles, igaz nem vertem nagy dobra, csap pozit vettem fel. Amiről beszélsz az csak itt a fórumon nagy dolog a sok károgó miatt.
Én azt hiszem itt befejeztem, ennyi hülye embert egyrakáson, mint ezek a hambisok, nem láttott a világ, De remélem a jövő héten már 10,5 % lesz a munkanélküliségük és heti 0,2-el emelkedik húsvétig!
Na erröl ennyit!
miközben lassan fél amerika munkát keres a jegybankok tovább nyomtatják az ingyen pénzt, elöl a fed-el.
ez van, nem a válságnak van vége, hanem a józan észnek...
na ezért nem tudok maradéktalanul örülni az emelkedésnek, lehetséges, hogy a lufi még nagyobb lesz,
det attól még lufi marad, és drágán megfizetjük majd az árát
akik beragadtak, azok ismét megmenekültek, egy hónapon belül harmadszor. becsüljék meg a szerencséjüket, és csak óvatossan a továbbiakban
bux 0912 short elindult ma 20700-ról, megmondom őszintén nem aggódok miatta, max az bosszant, hogy indíthattam volna fentebbről is.
Ja nem tudtam , hogy atomrobbanás volt! Igy már értem miért sugárzik mindenkinek az arca! SnP is köel 2% -os a sugárzása, rendkívül veszélyes, már a kanóc is leégett!
mondom: nincsenek halottak, mindenki ebédelt, amikor felrobbantak a piacok (egy kollega hagyta a rezsón a kávéfőzőjét) Ezért drágul a kávé importja is ha megfigyeled...
Nem úgy robbantak fel Te!!! ;-) Azért vannak csúcsok, mert úgy robbantak fel, hogy senki nem volt már ott. Mikor vissazjöttek az ebédről, akkor látták, hogy valaki ott felejtette a kávéfőzőt, és felrobbant. Ez csúcs vazze' - mondta egy fazon a wall street-en. Mert először csak a DOW robbant, a többiek csak bepánikoltak és elkezdték eszetlenül fölrakosgatni a kávéfőzőket! Ez terjedt át a piacokra és most úgy hallom, már a piac bejárata mellett lévő utcai árusok is fölrobbantják a maguk vizipipáját! Kicsit felületesen olvasgatsz híreket Player!
OTP részvényesek ide!