egyszer már ajánlottam neked egy fogadást és te megfutamodtál pedig még jó odsokat / 1:10 / is kaptál tőlem. mi van nem mersz betenni 100 oti részvényt 1000 ellenében???? tényleg egy pancser vagy:-)))
Én is csak sokadik kézből hallottam a pletykát.
Tudod, a haverom haverja mondta, hogy helyrehozzák meg ilyenek...
Aztán valaki tényleg belerakott pár forintot hosszú távra hátha bejön.
Most meg úgy néz ki, hogy tényleg.....
én is gondolkoztam, hogy venni kéne lehmant, de ahhoz bátorság kell... nagyon nagy. Utólag már könnyű mondani, hogy de hülye voltam. én a Citit ma adtam el, lehet te vetted meg . :) korrekció gyanús helyzet van. én lassan inkább szabadulok a részvényeimtől, de csak lassan..
Igen, ez teljesen ua. a helyzet, mint júniusban. Ezért is megy most le az snp. Idáig tökéletesen teszi a dolgát. Esett volna ez szerintem ma többet is, csak tompította a dollár gyengülés. De holnap is van nap. Fog az még esni holnap is. Tény, h az ilyen rallikat, mint a mostani, csak 2-3 igazi disztribúciós nap vágja haza, és ezidáig még csak egy ilyen napunk volt az egész július közepe óta induló ralliban. A napokban van rá esély, h lesz egy második is.
Annyiban különbözik most a helyzet a júniusitól, h a VIX trendszerű esése megállt, egyenesre váltott, innen akár felfelé is indulhat; illetve a dollár napos szinten is emelkedő trendbe lépett, bár még gondolkodik. Ill. itt vagyunk az ideális korrekciós szintnél!
Tehát most nagyon sok súlyos tényező szól amellett, h trendváltásnak lehetünk szemtanúi.
Az EUR/USD-ben kialakult sztem egy hatalmas trendváltó ék, amiből 1-4 héten belül (attól függöen, hányat pattan még) simán kitörhet lefelé.
Mit mondjak, nem túl szép a helyzet.
Nem egy tipikus upup situation :)).
Ha az 1010 v 1000 megfogná snp-t és szépen elpattanna róla felfelé, akkor még jöhetne egy kitudja hányadik utolsó kör, de nagyon necces. Ha tovább korrekciózik, akkor már belemegyünk az októberbe, és abban biztos vagyok, h október nem az emelkedés hónapja lesz :)! Snpnek szerintem max egy vagy két hónapon belül le kell utánozna az esésben Kínát. Eddig is nagyjából volt egy ilyen eltolódás közöttük.
A phylaxia meg a névértékemelés óta nem látszik stooqon, nem tudom mi lelte.
Pénteken világosodtam meg, hogy kell amerikai részvényt venni.
Ma vettem is Citi-t.
De Lehmant kellett volna 0,1-ért.
Figyeltem, de nem hittem benne.
Pedig mondták.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
OTP részvényesek ide!