na jó, thx mindenkinek
hadjátok a kötöszködést
menjetek az utcára
szép nap van
gyönyörű nők
megyek, holnap
feltételezem mindenki
itt lesz és ugyan ott folytatjuk
Én is gyakran sortolok és ma csak kicsi bukót realizáltam,mert kivártam, hogy a diliroham elüljön.
Nyilván valakik 600-ról nagyobb mennyiségben sortoltak, de szerintem napközben látszott, hogy túlzó a roham.
Szerintem egy kicsit megtévesztő ez a sok vegyétek, vegyétek örület, meg mindjárt ennyi annyi, a beírások között.
Természetesen mindenki véleményét tiszteletben tartva.
A shortom nagyrészét sikerült 0-ban dobnom.
Pedi 3x indítottam rá a shortra rosszul, hogy higítsam.
Részvétem, tőled short ügyben már sok jót olvastam.
Gábor
Törölt felhasználó2009. 07. 21. 16:35
Úgy néz ki, hogy mégsem cumizott Möbi EMA nénije.....
Szinte gondoltam, hogy ez lesz, de mondom nem csinálják meg 2x ugyanazt... És mégis! Megcsinálták plusszos USA után -100... Ez drék. Még jó hogy kiszálttam kis nyerőben...
Richtert azért visszahúzták 37Kra...
kinek-kinek saját mérete szerint....szerintem inkább %-osan érdemes különbséget tenni nem Forintban mérve...kis pénzű embernek a 60% akkora gond, mint egy nagyobb pénzűnek a 60%
ritkán üss, de akkor jó irányba és erőset!! :DD
..érdemes szélsőséges pillanatokra
várni...feltételezem, hogy a 3530-ast azért nyiottad, mert arra gondoltál reggel, hogy onnan fentebb már nem megy délutánig..ill. hogy dupla tetőnek nézett ki..???
Tényleg vakok!
Nem képesek látni, hogy piac sosem arra megy amerre várják, ha mindenki esést vár akkor emelkedünk tovább. Mondják csak a magukét, károgjanak mint a varjak én akkor se dobom a pakkom!
OTP részvényesek ide!