soda a logikád akár jó is lehetne, de az a baj, hogy a 80 on már átnyomták és nem volt szabad az általad felvázolt út, mert egészen 3472-ig esett...csak...
Tegnap írtam, hogy fél négykor el kellett mennem és volt egy TDT shortom 3594-ről és tippeket kértem, hogy ki hova tenné be az eladást.
Az árfolyam ekkor 3570-3580 körül mozgott. (stop loss-nak nem volt értelme, mert már szinte kizárt volt, hogy 3600 fölé menjen)
Először beraktam 3552-re, majd mielőtt kikapcsoltam a gépet visszavontam az eladást, és automatikus zárásra hagytam. Úgy gondoltam ugyanis, hogy ha lemegy 3552-ig, akkor valószínűleg tovább is megy. Ez így is lett a végén, csak éppen 16:16-kor zárta a pozimat a gép - amikor éppen egy kis visszateszt volt: így 3570-en vette vissza 830 db-os pakkomat.
Bukás nem lett belőle, de habent hagyom a 3552-es eladást, akkor 16 óra körül az teljesült volna. Bár utólag visszanézve az utolsó 1 óra forgalmát, azért elég valószínűtlennek tűnik a 10 perces visszarántás 3570 körüli szintekre - ilyen azért nem gyakran van.
OTP részvényesek ide!