Én a petiből kinyert txt-eket importáltam be az Amibrókerbe. Saruman oldaláról szedtem le az adatokat 2005től kezdve (nem csak OTPre).
Csak mostanában valami nem teljesen kerek az Amival.
A Petiből le tudod kérni a napit is.
Én napira akarom az AMI-t de közben nézegettem a Stooq-ot és szinte minden meg van, nem is kell semmi, ott azonnal van egy rakás indikátos stb.
hat ha csak ez jut eszedbe rola akkor persze nyomjal
masreszt a matavnak ugy tunik a 600 mar ellenallas lesz mint ahogy a molnak is a 13 ezer a richter kiszamithatatlan
igy tehat a hataridos eses ahhoz van kotve hogy az otp tovabb megy e leele de a fent vazolt reszvenyek is jo esellyel rasegithetnek a nap masodik feleben
igy tehat erdemes lehet ovatosan megint raadni majd ha mondjuk meg egy kicsit fentebb vagy esetleg mar most elkezdeni
lehet megint lesz egy richter csucs es mondjuk inkabb akkor
az otp 3450 korul kerul a 2000 napos atlag ala, ezt az elso esesben egyelore megkozeliteni sem tudta tehat van emg egy atmeneti bizalmi idoszak amikor a befektetok inkabb ugy gondljak hogy az esest a vetelekre erdemes kihasznalni
mivel az arfolyam a bollinger szalag aljanal van 60 percesen es attol lefele ezert a tovabbi csokkeneshez nemi oldalaz szukseges igy scak megint fel harom korul kezdodhet a lejtmenet
vagy, ignoralja a bollingert es megtolja lefele
akor a 7 fekete gyertyas szankozas indul meg es nincs megallo 3380-ig kb...
ezek a kis g**cik mindíg együtt támadnak,
nem ment a leöntés, akkor kicsit várnak aztán
együtt nyomnak egy 10/15-öt az árfolyamon, hogy
beszakadjon;
különben az elgondolás jó, ha +0.70%snp-futinál
leviszik 3500-re, akkor egy kis gyengülés után simán
átnyomják a 480-an is, onnan meg már sima ut
megy lefele;
ez mondtam, hogy volt már nekem kétszer is olyan, hogy futik és DAX mentek szépen egy irányba, míg OTP csak úgy tessék-lássék, vagy egyáltalán nem és maradt egy helyben. Ekkor, ahogy fordult a DAX, futi, az OTP azonnal lereagálta. Most is ez van. Ezért nyitottam shortot 3525-ön.
"Bár a régiós bankszektor gazdálkodási környezetének kilátásai továbbra sem jók, a versenytársakhoz képest azonban az OTP -t relatíve alulárazottnak tartjuk. Az OTP részvényeinek év végi fair értékére vonatkozó várakozásunkat 4041 forintról 4301 forintra emeljük."
OTP részvényesek ide!