Hah danken, tavaly ősszel az ECHO tv magasztaló előadássorozatot tartott a (nemzeti)liberalizmusról, (tudod, DEÁK FERENC, meg a többiek). Nem követeted a mainstreamet? :):)
Tiszta személyem elleni merényletnek élem át. Párszor már ütött ki de akkor jól tette. Most meg egészen biztos voltam, de esik a BUX, de el kellett mennem úgyhogy gondoltam berakok egy magas stopot, hogy pár ezer nyerővel ki tudjak szállni, úgyse ütik ki, csak ha tényleg emelkedni akar. Erre feljön értem és már 200 ponttal alatta vagyunk....Az egész a Richter miatt van...Miért kellett emelkednie?!
:D
Törölt felhasználó2009. 06. 03. 15:09
3578
Törölt felhasználó2009. 06. 03. 15:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az biztos, hogy nehezebb lesz 3-szoros áron autópályát építtetni, és értelmetlenül horribilis áron 4-es metrót (legalábbis remélem). Az is biztos, hogy a ballibek (meg remélhetőleg más sem) nem kapnak vissza a beruházási pénzekből a demokrácia megsegítése címén a "vállallozótól" (ld. strabag, amiből Ausztriában országos botrány van, itt csak legyintenek rá). Na, az ilyen "vállalkozókért" nem kár. Hadd menjenek. Egyébként nem a tőzsdén terem az érték, mint ahogy már ezt sokszor kifejtettem. Úgyhogy nem kell beszarni.
OTP részvényesek ide!