Semmi, csak rájöttek hogy Bajnaival egy félévet csak elbaszunk, aztán menekülnek a befektetők.
Törölt felhasználó2009. 06. 03. 14:59
A K. életbe! Most néztem csak a hatira! Kidobott a Stop 16010-en! A büdös pics-ba! Most nagyon mérges vagyok! Mintha csak miattam ment volna fel addig!
edekes hogy bux es bux0912 kozott a KT a mostanaban szokasos 500+-rol ma egesz nap inkabb 400- korul tartozkodik
tehat nem a szokasos modon elpattan ilyenkor a hataridos hanem inkabb forditva egyre jobban maga ala nyomja a buxot
ami a tozsde egeszere nezve negativ varakozasokat jelent
magyarul senki sem bizik mar a tovabbi emelkedesben igy folyamatosan adjak ra a hataridore mert az kiszamithato modon fog esni mig egyedi reszvenyek nem mindig
bar tokmindegy
minden esni fog mar latszanak a valasztas elojelei
a bizonytalansag az az ido lesz amikor kezdetkent a szocik elbukjak vasarnap az ep valasztast, kerdes hogy mennyire
es tart addig az ideig amig azon vacilalnak hogy legyen e elorehozott valasztas
amikor bejelentik hogy igen lesz na akor helyreall a bizalom ujra
tehat legrosszabb esetben ha nem lesz valasztas akkor egeszen jovo tavaszig tart majd a bizonytalansag de erre szerintem azert nagyon nagyon kevesen mernenek fogadni
ezek nem huzzak osznel tovabb jo esellyel es akkor nemi nyari depresszio utan rendezodhet immar hoszutavon is a tozsde
szoval en azt mondom hogy ep valasztas utan le, meghozza nem korrekcio hanem masszivan
Lehet, hogy most azt csinálják, hogy jól beetetnek, shortokat nyittatnak, amiket megvesznek a brokik és aztán felll.
Lehet ezt akarta jelezni a 55555 és 66666-os vételi ajánlat. Ha igen akkor egy kódot már tudunk! :D
OTP részvényesek ide!