Miből gondolod, hogy lesz itt mégegyszer olyan bizalom és Kánaán a bankoknak mint az elmúlt években? Mitől menne ismét fel 10000-re az oti belátható időn belül?
Mostanában olvtam többet a témáról és majd minden cikkíró profi azt írja: sokat bukik az ember, és nyer is a biztos profitot könyörtelenűl be kell söpörni.
Még nem alakult ki mi a jó nekem, de a mostani tőzsde állapot sem általános.
Napi 3-7 % os ingadozások már komolyabb pénzeket hozhatnak, én ráülöka hintára és igyexem együtt lengeni vele.
Tegnap beszéltük valakivel egy jobb beszálót megvárni, ott belépni és azon meg űlni. Pont ezt gondolam én is.
Hát, ha nem bérkárogók, és meg is játszották mindazt, amít az elmúlt negyed évben nyomatnak a piaccal szemben, elég nagy bukóban lehetnek szegények.
Törölt felhasználó2009. 05. 29. 10:01
hali
ismét egy egon idézet
csak a biztonság kedvéért, mert elég erős jelnek vélhető
különben nem mondaná
"Ma 14:30-kor amerikai GDP adat, nagyon erős piacmozgató hír: ha gyenge, akkor indulhat az az eső trend a világ tőzsdéin, amely már régóta benne van a levegőben. Ha erős az adat, akkor viszont tovább fel - persze ez utóbbi kisebb eséllyel."
ma én is egy 100-as mozgást várok, talán még usa nyitás előtt jó lenne :)
az a probléma hogy nem csak a kereskedési idő marad ki hanem össze vissza kavarnak mindent a számlán mínusz 300 db otp minusz 50 mol stb. és az ember meg tépi a haját ha pl. akarná adni és nem tudja , nekem tavaly októberbe kb 5000 ft ment el 2 nap alatt hogy telefonálgattam, ott meg csak hebegtek habogtak ezt hívjam azt hívjam................hát ennyit erről a cégről, jövöhéten már KBC, viszlát!!!!
Nekem az a véleményem, hogy van egy szerződés a brókercég és az ügyfél között, amit be kell tartani. Ha én késve fizetek akkor számolják a kamatokat, ha elfogy a fedezetem akkor kényszerértékesítés stb. stb.
Benne van a szerződésekben, hogy miért nem felelnek, pl, rendkivüli események, ha nem jön adat a tőzsdéről, elvágja a kábelt egy markoló stb. stb.
Megítélésem szerint, ha több előfizetést adnak el, mint amit a rendszer ki bír szolgálni az nem rendkívüli esemény, hanem olyan előrelátható dolog, amiért felelőség terheli őket......
Ez csak egy vélemény egy amatőr kisbefektető szemével, lehet, hogy jogilag nem állja meg a helyét.
Nagy esés ugy 5-6000 ezer magaságában az ott komoly létszámmal beragadtak miatt lehet.Ott aztán lesz realizálás
Törölt felhasználó2009. 05. 29. 09:55
Ez így igaz.Ami az első 1órában történik azt nem szabad alapul venni.Innen még szakadhat is.Sok vadkan ilyenkor napi csúcson vesz.10 óra után lankad a kereskedés.Az első órában érzelmi kereskedés van.Szerintem
OTP részvényesek ide!