csatorna teteje 3680-nem mondom hogy ma és azt sem hogy meglesz, csak hogy a csatorna teteje; kérdés hogy meddig maradunk benne? ha jön a komolyabb rsi divergencia akkor ki kell fordulnunk legalább oldalazásba; ennyi az info mindenki döntse el maga hogy mit csinál; ezeket csak azért irom, hogy aki pl dobni akarja de emelkedésre számít annak a 3680-pl egy jó kiszálló, illetve onna "biztos" jön egy olyan kisebb korrekció amilyeneket az utóbbi idő emelkedéseiben megszoktunk;
3580 ellenálás, ahogy korábban irtam; ha átviszi a célár 3680 (amerikai határidős részvényidexektől függően visszatesszt 3580 fölött a 3580-an visszatesztje várható)
ha 3580-ról lefordulunk, ugyértem komolyabban lefordulunk - akkor 3480 már támasz alatta 3320 a második erős támasz)
melyik a legjobb szolgáltató adjon tanácsot valaki holnap megyek oda.
Törölt felhasználó2009. 05. 27. 09:56
Most kérek mindenkitől elnézést, hibáztam, valamiért nem frissültem, ezért láttam 2,23 bár nem értem miért megy így is és mutat realt, mindegy a valós DAX 0,85
"Ön még nem jelentkezett be a rendszerbe vagy lejárt a munkamenete.
A rendszerben csak bejelentkezés után tud dolgozni. Ha 30 percnél tovább nem használja a rendszert, akkor a munkamenete törlődik, és újra be kell jelentkeznie."
OTP részvényesek ide!