Kicsit emlékeztet engem arra mikor Ugy 2001-2002 környékén egy hasonló tözsdekrach után az oroszok kiszemelték maguknak a Bosod Chemet . Akkor a részvény ára 2500 környékéről indult meg ,és a tulajdonosi csatározás egészen 9500-ig hajtotta fel pár hónap alatt.
igen
most megvolt a kisebb shortosok kirazasa is ahogy vartuk
johet az egesz napos oldalazas...
igy a tulvettseget jelzo indikatorok csillapodhatnak es utana johet az emelekdes
persze nem biztos a forgatokonyv...
sot kulonosen nem jo otlet ide is beirni hogy mire szamitunk ugye tudod :)
nem rossz de a TA-hoz fndamentalisan is figyelembe kell most kulonbozo tenyezoket venni
a gyj a kozgyules az ebrd kozgyules ahogy mio emlegette komoly tenyezok
arrol nem is beszelve hogy a korabbi sziget valahol mar nem emlekszem 32xx kornyeken nagyon komoly ellenallas es meg a betoltese elott elnyomhatja az 5. hullam beteljesuleset az eladoi nyomas ami a beragadt pakkok hala egonnak korabban szabadulo tulajdonosai mindent borithatnak...
tehat most kisse kockazatos full elliotra jatszani hacsak nem tetot keres valaki hosszabb tavu shortra...
Itt valami nem tiszta ,semmi korrekció.Lehet hogy valaki befolyást szeretne szerezni az OTP-be csak a jóisten tudja.1.- Ha igy van akkor még olcsó és előttünk ál még eggy jókora emelkedés ,hisz nagyon sok részvényt lehet összeszedni ezen az áron hisz a kisbüfikj lassan kidobják ha volt egyáltalán eddig türelmük tartani. 2.-Ha nincs semmi a háttérbe akkor viszont csak óvatosan
a 2.-3.as pont kozt is volt visszateszt,akkor most is lehet meg.vagy ez mar megvolt 2700rol 2350re?
2500tol 3200ig tul nagy emelkedes visszahuzodas nelkul.vagy a mai,csut-i vegulis eleg volt..
na ez jo volt ma
hat igen 2951-rol 3025 mar tobb mint 50 ft
de szerintem van meg esely ra hogy mehet fentebb
az hogy ide vissza tudott jonni komoly veteli erorol es foleg szandekrol tanuskodik
ennyire ilyen magasan mar csak akkor veszik ennyire komolyan ha legalabb 2-400 ponttal meg fentebb varjak
mindenesetre en szeretnem kivarni a 3100-at es ott dobni azt hiszem de meg nem nagyon latszik mi lesz ma
mindenesetre korabban mondtam hogy a 2700-at sokkal nehezebb lesz atvinni mint a 3000-et es latszik hogy a 3000-et egybol vitta szova most hivatalosan is megadom magamnak a korabban beigert pirospontomat :)
OTP részvényesek ide!