2700 fölött lesz a zárás mivel mindneki bizakodik az új jkormányban . És ha az meg van szavazva akkro akülföld is stabilan lát minket. Ezáltal a papir is emelkedni fog. a héten a 3000 ret alulról igaz de elkezdjük érinteni. a bika ép hüsöl mert dél van és magasan jár a nap. du meg nekiáll megint rohanni a réten:-)
Egon ma jól megszivatott. Reggel eladtam egy kisebb pakkot. Na mindegy. Szerintem megyünk tovább fölfelé. Még mindig az emelkedésben van nagyobb forgalom.
Annak nagyon örülnék , mert 2200- on kibeszéltetek a pakkom nagy részéből amit nagyon sajnálok , de i tt nem veszem vissza . Egyébként nem bízok nagyobb korrekcióban . A világon mindenhol szárnyallnak a bankrészvények , még nagyobb mértékben .
minek irogattok hülyeségeket?? lehet ennyi meg annyi- hát persze de azért nem lesz ma tuti 2470 és 3000 sem. próbáljatok okosakat írni ha lehet!!! köszi
én mondjuk,csak 2500re vártam ma,és ezért sortoltam,ez van,majd délután még alakulhat,ha most nem szalad ennél jobban fel,még bizhatom a 2600ba és nem buktam,igaz nem is nyertem.pedig lehetett "volna"
OTP részvényesek ide!