No de várj a legutolsó csipkelődést ha jól látom nekem címezte.:)))))) azért köszi én is valami hasonlókot fogalmaztam volna meg csak nem akartam ,azonal neki esni.
Na sziasztok, semmi kedvem tovább olvasni ennek phmixi gyereknek a csipkelődéseit, ugyan nem szóltam hozzá,mert számomra levegő, de ő azért csak mondja.
Fönököm nem volt még, de főnök vagyok, egy jó pár éve :)))
Nekem tavam, és hidam is 15 éve volt már, ja meg mercim is,És valószínű, hogy én már visszafelé jövök onnan, ahová te most indulsz :)))
Nem vagyunk egy súlycsoportban, szerintem, de majd rájössz egyszer, hogy a virtuális világ az, ami neked való :DDDDDDDDDDDDDDd
Milyen lemez ragadt volna be??? Amugy soha sem volt főnököm és valószínűleg ezután sem lesz. Ha te nem hiszed ,ne tedd majd az élet igazol,akkor majd eszedbe jutok
A trendforduló megtörtént akkor amikor az OTP 1230 volt onnantól ezt már nem Bear markt rally-nak hívják ,hanem bikapiacnak.Tudom ez hülyeségnek hangzik ate nézőpontodból,de akkor is igy van majd meglátod.És kérlek ne es majd nekem ha jön a korrekció és az OTP újra 2050 ft lessz az akkor is bikapiac hisz újabb mélypontra nem esik majd.Eggy ilyen korrekciónak pedig böven van tere ennyi emelkedés után.
nem rugtak ki csak megunta a sok hulyeseget es nem ir
amit persze nem is csodalok
barmost mintha kezdenenek lecsillapodni a kedelyek hogy az olyan csunyan beszeloket mint pl jonasjozsef volt vegre kizartak de ettol fuggetlenul nehezen all vissza a topic regi hangulata
gondolom ha majd megint jol erzi magat itt akkor visszajon
Hamarosan elbúcsúzhatunk attól a jelenségtől, hogy másfél évente megduplázódik a processzorok sebessége. Hasonló folyamatokat lehetett megfigyelni az összes gyors fejlődéssel tökéletesedő iparban.
cc:
Hamarosan elbúcsúzhatunk a régi világtól (510 év)
ferike73, te a tegnapi Sarkadi Szabó Kornél előadásából idéztél. ő volt a legpesszimistább. a másik elemző szerint év végéig várhatóan duplázódhat az árfolyam, sőt 5000 ft fölé is mehet. csak Ukrajna ne menjen csődbe, meg az alagút vége látszódna már
ez nagyon jó.
A forum közössége által készített rajzok, elméletek, meglátások mindig hasznosak, kulonosen a kereskedési technikákat illetően.
Sajnos egyre gyakrabban találkozom olyan befektetőkkel akik vesznek, csucson, sokat, de megmondani nem tudják hogy miért. Illetve egy a válasz "azt hittem feljebb megy"
OTP részvényesek ide!