1.: csak most az a kérdés, maradt-e mára zárni szándékozó határidös shortos (át lehet vinni a köv. hónapra, csak vesz és elad rögtön, vagy zár, és longba fordít, azaz duplán vesz, vagy csak szimplán visszaveszi, és nem csinál semmit)
2.: ha kifut a határidö, hétfön lesz-e ereje tartani a szintet, beesik-e?
megnéztem az elmúlt 3 hónapot, mindig volt a 3. hét végén emelkedés, de utána mindig beesett....
Nagyon érdekes lesz a mai nap azt hiszem. Jó lenne ha folytatódna az emelkedés, de nagyon neccesnek érzem. Tegnap örültem, hogy a forint végre 300 alatt tud maradni, erre zárásban csinált egy tegnapinál magasabb csúcsot...:(
Az amerikai számok sem az igaziak, bár ezeket nem tartom vészesnek.
Tud valaki egy srv-t mondani, az még sokat módosít a képen.
jó reggelt szép napot minden kedves kollégának!!! mi lesz ma??? ez egy jó kérdés . amikor tegnap eladtam 1732 utána azt gondoltam na sanyi ezt elhamnarkodtad. ma reggel viszont azt mondom sanyi ügyi voltál. hmmm így is lehet úgy is lehet. talán jósdát kéni nyitni és ott előadni a jövőt óránként 5000-ért. az tuti bevétel lenne ez itt csak reménykedés!!!
Törölt felhasználó2009. 03. 20. 08:01
350.000 srv volt
akkor valszeg a hatik kifutás miatti shortzárások segítettek be
Azért ha ezt a grafikont megnézitek, két alkalommal is mikor beleütközött abba az ereszkedő trendvonalba a papír, utána szépet esett. Szóval innen kockázatos a long is.
OTP részvényesek ide!