Sajna bejött amire számítottam. Péntek reggel elolvastam a KBC Equitas-os elemzést, egy pillanatra elkapott engem is a pozitív fordulat heve, de aztán mégis inkább a realitások talajára helyeztem magam, és hát ugye az ár igazolta az óvatosságomat.
Mikor már láttam, hogy 1600-on új aljat csinált, és innen visszajött 1800-ig, akkor elkámpicsorodott a szám.
A mai nap ennek csupán az ismételt megerősítése, megint páran bele próbáltak venni, majd megégetve kezüket ismételten elkezdték szórni, durva hogy ha az elemző sorait olvasgatom rámjön a vehetnék, de mégis, ott az a kétely.
Már korábban gondolkodtam átváltok némi lóvét Oti-ra 1500-on,de ezek a dolgok még mindig elégé tántorítanak. A leginkább az rémíszt, ha esetleg totál beszakad, akkor Csányi bácsi egyszerűen megveszi saját magát a 2008-as nyereségből és röhög a markában.
5000 dilemmája engem is pozitív gondolatokra sarkall, lassan már mindenki átvált kesergőbe, eltüntek az olyan beszólások, hogy záróban belevettem holnap úgyis korrigál. Nyerek 1-2%-ot
Na kíváncsi vagyok ma ki mer 10 misit kockáztatni vacak 100 rugóért, hát én nem az biztos.
Mindezektől elrugaszkodva amik durva beszakadása kezd olyan irányt festeni, mikor olyan egyértelmű a szakadás , hogy onna csak hirtelen fordulat lehet.
OTP részvényesek ide!