Mari neni elmeleted alapjan mari neni mar nem piaci tenyezo. Ugyanis tartja. Nem adja el. Tehat nem befolyasol semmit. Persze nem is vesz. Aki konyhapenzt akart elkolteni az mar velhetoen elkoltotte. TEhat alloviz van. Most majd ahogy tortent megunta valaki nagyobb es boritott. Aztan majd ezen kap egy masik nagyobb es vesz. Egy ideig megy a harc mi meg nezzuk hogy mi lesz belole.
A Gyula bácsi és a Mari néni elmélet alapján!Lefele kéne menni!CSak én azon gondolkozom ,hogy lehet ,hogy ez az elmélet már nem helytálló?Változik a világ.Eddig ezeket az embereket akkor tömték mikor az árfolyam magas volt!Most azért nem mondhatjuk magasnak!Lehet ,hogy mivel már nagyon sokszor hallott mindenki mindenről megtanulták megtanultuk ,hogy a népet szopatják és megelégeltük(tartja mindenki mert tudja ,hogy most OLCSÓ ezért nem remeg)!Lehet ,hogy nem volt érthető ,mert még fejben nem raktam teljesen össze!
rogton utana meg beontottek mar 2560 a hulye automatat meg kint felejtettem es visszavette nekem 2581-en
na ma se kerestem semmit csak jot fizettem a brokernek :)
Törölt felhasználó2008. 11. 18. 13:53
nezem a konyvet es hirtelen megjelent 9800 db a veteli oldalon majd ugyanabbn pillanatban az eladasi oldalon is
hopsz es mar meg is volt a kotes minden csordogalt tovabb
2590-en
Amióta Jellasics kivont karddal álló szobra Budapest helyett Belgrád felé néz, nekem a Horvátok is egyre szimpatikusabbak.
Na és ne feledkezzünk el az örök barát Lengyelekről.
Egy cimbim volt kint lengyelben motorversenyen utána a kricsmikben a helyiek kinálkóztak sörökkel, nem gumibottal tomfával... szóval...
OTP részvényesek ide!