Zsolika sok sikert! Mindkettőhöz! :) nekem még 34 évem van a nyugdíjuig, de úgyse nem tudsz meggyőzni a nyeszről! pláne mert minden nap ezzel foglakozom!
Jók legyetek, és köszi a válaszokat és a segítséget!
Üdv
noni. a kettőt együt kell csinálni. a nyeszre csak a tőkéd 3% használd.
a gyors meggazdagodáshoz amúgy is tőke kell. nem nagy de kell, na meg szerencse is.
"a legjobban most egy HELLO féle megfejthetetlen pozitiv üzenetnek örülnék. remélem a mai napon önt belénk egy kis reményt. "
Hello1 ma nem kíváncsi a zajra, zárás után tájékozódik csak az eseményekről. Ha majd ősszel megnézzük a grafikont, a pénteki és a mai nap csak egy légypiszok lesz.
nekem a probléma az, hogy nyugdíjazásomig nem jutok hozzá. jó, hogy félreraksz akármennyit, de nem gazdálkodhatsz vele, és én nem a nyugdíjam után szeretném az életet élvezni! és pénz nélkül ma már semmi sem mükszik!!!
noni. ha évente félre raksz 350ezret az nem hiszem hogy olyan megrázó lenne bárkinek is.
nos ha viszont évente veszel vmi tuti papírt pld OTP az biztos 10% hozam, és ehez még jön az éves 100ezer adóvisszatérités. sztem idáig ez a legbizosabb befektetés.
Zsolika, a spórolásban egyet értek, de nem mindegy, hogy a nyugdíjazásom előtt vagy után juthatok a spórolásomhoz. pláne, hogy nekem még tutira van sztem több mint 30 év, és addig még szeretnék pár dologra költekezni, mondjuk a fotexes nyereségemből! :) persze a fotex is mehet a nyeszben, ami viszont jó!
Fotex 2006 Q1 eredmény
.
Megnéztem a negyedéves gördülő árbevételt, üzemi eredmlényt és nettó profitot, fellehető adatokbók a reorganizáció elészámolt és várható költségeit.
.
HA nem számolnak el komoly rendkívüli költséget, (ami ismert gazdasági esemény hiányában nem valószínű) akkor igen jó lehet a negyedév.
.
Eur/Huf kedvező volt a bérleti díjjaknak, bérköltség legalább 30-40 %-al csökken tavalyi q1-hez képest.
.
Az Equilor múlt heti 1.200-as célárfolyamát író elemző szerint idén nem lesz profitrobbanás a folytatódó reorganizáció miatt.
.
Ehhez képest a VALÓSÁGBAN a legjelentősebb reorganizációs költségeket már a tavalyi évben elszámolták..
.
POZITÍV MEGLEPETÉS JÖHET:
MERT:
1.) MÉG ! alig van elemzői lefedettsége a Fotexnek
2.) mivel az "általános" vélemény miatt a reorganizációs költségek jelentősek lesznek még idén is, így nagy esélye van egy pozitív meglepetésnek
3.) a veszteséges üzletágakat már tavaly elszámolták + 1100 embert már tavaly leépítettek
4.) a 2005 Q3 és Q4 alapján az üzemi eredmény is igen kedvező lehet
5.) a tavalyi második félév igen jól sikerült rendkívüli bevételek NÉLKÜL is, PEDIG egyszeri tételeket akkor még bőven elszámoltak