Nincs átverés emberek. Jó lenne felébredni. Aki NABI-n bukott egyetértek pénznyelővel megérdemelte.
Ugyanis
1. Tessék venni a fáradságot és megtanulmányozni azt az eszközt amibe fektetünk. A NABI effektíve egy éve csődben van
2. Minden befektetésnél tessék figyelembe venni a kockázatokat
3. A tőzsdén ( egyébként szerintem a való életben is) sohasem másokat kell okolni, hanem levonni a tanulásgokat és a jövőbe mindenkinek azt amit levont beépíteni a saját kis rendszerébe/modelljébe/szisztémájába. Ha már a mások hibáiból nem tudunk tanulni tanuljunk a sajátunkéból
Én 1998-ban az össze pénzemet (és még egy kicsit) elbuktam. De nem a bűnösöket meg a leverőket kezdtem el keresni, hanem azt hogy miben hibáztam és hogy ne kövessem el ezt még egyszer. Ugyanezt javaslom mindenkinek
Ugyanis
1. Tessék venni a fáradságot és megtanulmányozni azt az eszközt amibe fektetünk. A NABI effektíve egy éve csődben van
2. Minden befektetésnél tessék figyelembe venni a kockázatokat
3. A tőzsdén ( egyébként szerintem a való életben is) sohasem másokat kell okolni, hanem levonni a tanulásgokat és a jövőbe mindenkinek azt amit levont beépíteni a saját kis rendszerébe/modelljébe/szisztémájába. Ha már a mások hibáiból nem tudunk tanulni tanuljunk a sajátunkéból
Én 1998-ban az össze pénzemet (és még egy kicsit) elbuktam. De nem a bűnösöket meg a leverőket kezdtem el keresni, hanem azt hogy miben hibáztam és hogy ne kövessem el ezt még egyszer. Ugyanezt javaslom mindenkinek
NABI: végállomás - kiszállás min. 40%-os veszteséggel
Ugrás a cikkhezA NABI Rt. részvényesei legoptimistább kimenetel esetén 2 millió USD készpénzhez juthatnak (88 Ft/ részvény), ami 40%-kal alacsonyabb érték a legutóbbi záróárhoz viszonyítva. Bár a vevők átvállalják a végelszámolás bizonyos (konkrétan nem ismert) tételeit, nehéz lenne azt feltételezni, hogy a 2 m USD egésze kifizethető a részvényesek részére. A kifizetés bizonytalan időpontja és a nem ismert költségtételek mellett 40-50 Ft részvényenkénti árfolyam lehet "indokolt". Az idézőjel alkalmazása azért szükséges, mert nem áll rendelkezésre megfelelő információ a végelszámolási folyamat kimenetelének közelítő számszerűsítéséhez sem.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63903