Topikgazda: bpmcwap 2006. 01. 03. 13:50

Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok  

Ugrás a cikkhez
Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 14:17
Előzmény: #16758  Törölt felhasználó
Kosz a jotanacsot rallyman! El is almosodtam , de nagyon. Megyek is aludni. Na cso
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 14:17
Előzmény: #16758  Törölt felhasználó
Ilyen durva stílust azért nem kellene megütni!
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 14:13
Előzmény: #16757  Törölt felhasználó
VENNI VENNI VENNI a wc papírt! Jó lesz! Civin megmondta! Minden évben szónokol, hogy milyen jó lesz a kaki! Azóta mi változott az árfolyammal? Semmmmmi! Ugyanúgy megy az etetés a balekoknak! VENNI VENNI VENNI!
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 14:04
Előzmény: #16756  Törölt felhasználó
Gazdi, ezt megkaptad
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:42
Előzmény: #16754  Törölt felhasználó
Ó jessz.
és mindezt miből vonta le következtetésképpen?
mert nem bírom az amcsikat?
:-)))

Én nem próbálkoztam a multiknál egyébéként hanem dolgoztam.
bár az tény hogy többre tartottam magamat mint amit kaptam, és mivel nem vagyok szamár én dupla vagy semmi szinten, ha nem kaptam meggyorsan akkor elmentem a francba.
szóval semmi létrázás....
ráadásul, de ezt nem kell elhinnie,
olyan sötétség van a legtöbb helyen hogy az fáj,
mert az is régen tudott tény,
hogy akinek ma magyarországon esze van az nem alkalmazott hanem vagy saját vállalkozása van vagy elhúzott innen rég:-))))))

a tőzsdézésnek ehhez semmi köze, ill annyi csak hogy ebből is megélek már....minek akkor másnak burcsázni?
na nem ragozom tovább, gondoljon amit akar.

ja és a nickjeimet nem váltogatom, az csak egyes tévedésben élők rögeszméje hogy minden negatív kritikát író név mögött ugyanaz a személy van.
csak kitiltáskor csinálok új nicket.de még mielőtt ugye-ugye, nos eddig mindíg csak kormánykritika miatt titottak, amiben amúgy igazam van, csak legfeljebb nem illik ide.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:38
Előzmény: #16753  Törölt felhasználó
nagy igazságokat beszélsz..:)
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:36
kezdem látni a motivációdat. Feltehetően egy igen tehetséges, de magadat eladni nem tudó, rossz kisugárzású személyiség vagy. Pár multinál próbálkoztál, és nem voltál sikeres. Mára a dolgok nagy része iránt elvesztetted az érdeklődésedet, a lojalitásod bárkivel szemben a múlté. Most összevissza tőzsdézel és csendes szellemi magányodban váltogatod a nickneveidet… de mindig a defetizmus, a rosszakarat süt ki abból, amiket írsz.
Velem talán lehetnél lojálisabb, nekem a szomszéd (adóhivatal) már elintézte, hogy dögöljön meg a tehenem…
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:34
Előzmény: #16751  Törölt felhasználó
Langyos...
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:33
Előzmény: #16748  Törölt felhasználó
Nem hinném hogy idevaló, de mindegy.
van az a szabály ugye hogy előítélete csak egy népcsoportról lehet valakinek, az egyéneket mindíg meg kell ismerni egyenként.
na hát ilyen ez, persze én is találkoztam jógyerekkel is, meg rosszal is odakinn is mint itt.
de alapvetően az amerikai (és főleg az usa, mert pl. kanada az más kicsit) kultúra nekem nem tetszik.Ráadásul káros is az egész világra a politikájuk és életvitelük egyaránt.beképzelt bunkó seggfejeknek tartom őket akik semmit nem tettek le az asztalra csak jókor szipkáztak jó helyekről ebből áll a nagy hatalmuk.
és ebben mi magyarok is igencsak benne vagyunk, persze ha úgy vesszük mi pacskáztuk el a nagy agyainkat szóval nem amerika a hibás.
De lehetne itt beszélni sok másról is, maradjunk annyiban hogy nem olyan fasza srácok mint amilyennek látszanak.
ráadásul szakmailag buták és beszűkültek.

valami olyasmi ma az usa mint az ókori római birodalom a bukása előtti évtizedekben/évszázadokban.
már semmiben sem első, csak elhiteti magáról a világgal.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:31
Előzmény: #16750  Törölt felhasználó
humet
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:30
Előzmény: #16746  Törölt felhasználó
20 eves a "fekete hetfo"! Tudja e valaki, hogy melyik papir nem esett az nap?
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:28
sok sikert a tárgyalásodhoz, legyen olyan jó,m int a HUMET QR3-ja.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:27
utálod az amerikaiakat... Ha szabadna érdeklődnöm melyiket?, Kiket nem? Egyébként az amerikaiakon kívül is az emberek igen nagy többségét utálhatod; vélem a beírásaidból. Így van?
ingcapa 2007. 10. 19. 13:25
Előzmény: #16742  Törölt felhasználó
Hihetetlenül jó ez a topic, kár h mennem kell tárgyalni.
Én nem adom el a pakkom Civin úr.
Remélem jó lesz a gyj!?

Sok siker Önnek
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:25
értelme van bármiféle pereskedésnek? A jogász keres (viszi a pénzed), a bíró unatkozik, az ellenfél meg hergel és röhög a markába...
Minden ítéletnél jobb egy okos kompromisszum.. Ha vívni kell, maradjon energia.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:24
Előzmény: #16740  Törölt felhasználó
miért?
ez olyan nagy dolog?
egyébként voltam, usaban 1X, kanadában 2X (ott vannak ismerősök).
de őszintén szólva nem hat meg, utálom az amcsikat.

Viszont ami fontosabb, nagyon sokat voltam európában világhírű cégeknél munkaügyben.
(pl. IBM skóciában, Nokia több telephelyén is finnországban. több német autóipari beszállítónál akik olyanoknak szállítanak mint merci, bmw ..stb safety critical komponenseket, sőt egyszer még egy közös fejlesztő projekt is volt a mercisekkel..stb.stb) csakhogy a highlightokat említsem.
Szal én láttam irodákat meg tárgyalásokat, meetingeket meg irodákat.
Előzmény: #16739  Törölt felhasználó
Aki Leisztingert lekörözte, attól nem szabad visszavenni semmilyen díjat :-)
Főleg, hogy a Humet még mindig létezik és még mindig a tőzsdén van.
partnereim amerikai cégek és volt olyasvalaki is, akinek az ingatlana 500 x 100 méter (nem láb), azaz több, mint 50.000 m2-en dolgoztat... Elképzelheted az irodáját...
A HUMET prezentációja az USA-ban az FDA regisztráció, az én reputációm (jelentős része) pedig az a túlzás, hogy győztem az adóhivatal ellen vívott négy éves küzdelemben... Mindenki tudja, hogy miért nincs iroda, lányok a recepción, meg ilyesmi... hamar híre megy a rossznak.. aztán meg a meglepetésszerű változás mély nyomot hagy.
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:21
Előzmény: #16740  Törölt felhasználó
Én rögtön beperelném a portfóliót, ha ilyen elnevezésű díjat kapnék. A citrom még elmegy, de kerge-birka! Amúgy még 5 éven belül van....
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 13:20
Előzmény: #16738  Törölt felhasználó
Jó, hát mondjuk nem ömlött a könnye, csak kiérződött hogy nincs normális irodája...
ez egy tőzsde, több éve működő cég esetén igencsak érdekes.
semmi kiforgatás nincs benne.
mondjuk én, persze lehet hogy azért mert nagy multiknál dolgoztam amíg dolgoztam...nos nekem egy cégnél a legalapabb követelmény az iroda, a kommunikáció, a tárgyaló, a prezentálási lehetőség....
modnjuk ez egyébként sok magyar kis cégnél nem jut a vezetők eszébe.
pl. voltak ilyen-olyan kisvállalkozók, totál jó gépparkkal, telephellyel, normális munkáva a maguk módján, de annyira nem értettek a maguk prezentálásához hogy képtelenek voltak egy tárgyalásra egy egyszerű PP doksit szerkeszteni, meg egy normális tárgyalásra használható helyiséget előkotorni.
Képzelje mennyire furcsa ez egy olyan külföldi küldöttségnek akik egy multitól jönnek tárgyalni (tudja meeting hegyek, napi-heti prezentációk, előadások ésatöbbi).

Topik gazda

bpmcwap
bpmcwap
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek