Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Ne sértegess oktalanul ,mondtam én RÁD hogy hitler vagy ,vagy sztálin ...?
Ugye ,drága barátom hogy : nem ! !
Akkor miért mondassz ennél a két embernél
súlyosabb azonosításokat rám..?
Azért vagyok itt ,mert én is pórul jártam a Humettel..!Ugyanis a közvetlen lopások,a nem megengedett gyors tőkehigítások a technikai
elemzéssel is csak UTÓLAG konstatálhatók !
Nem tudom hogy most hogy fogok viselkedni
de galamb nem leszek :inkább sas! és cserekleni se fogok ezután hanem CSELEKEDNI !!!
Tehát a múltban fundás voltál, most TA-s, nos, akkor lássuk a technikai elemzést. A kérdésre ugyanis nem válaszoltál: tehát milyen indikátorok és alakzatok alapján és hogyan jött ki a számított célár?
Megnevettettél!!!
Ha a Piroslámpa fórumába írtál volna azt feltételezném,hogy strici vagy!
De ez a Humet fórum,így azt kell feltételznem,hogy a vezeték neved Galamb vagy Csereklei.
:))
Nem vagyok szakérő ,pusztán hiszek abban hogy az emberek nemcsak ésszel ,hanem érzelmi alapon vásárolnak : pl mindenki megáll a piacon ha egy kígyózó HOSSZÚ sort lát,és sokszor KÉRDEZÉS nélkül beáll a végére-úgy gondolván -ha ilyen sok embernek megéri akkor nekem is .A részvénypiac is hasonló ha nő az ár és a forgalom akkor beállnak a vevők a sorba ,mert nem akarnak lemaradni róla!
A technikai elemzés épp ezt az érzelmi hatást veszi számításba segítségül hívva csoportelméletet és a valószínűségszámítás eddigi eredményeit.Ezért megbízhatóbb mint egy - két meggondolatlan BESZÓLÁS vagy indokolatlan AJÁNLGATÁS illetve ezek ellenkezője !
Igen ezt komolyan gondolom 6-os +még két 0!
azaz elviekben 600forint is lehet a HUMET !
Kb másfél éve helyi maximumot csinált 130 körül akkor -igaz csak rövid távon - de 300 felé mutatott technikailag a papír. Ám most más egy picit a helyzet aki technikai elemzéssel foglal kozott és hallott ilyesmiről hogy alakzatok ,trendvonal,stb az könnyebben megértené hogy milyen helyzet előtt áll a HUMET !!!
Most 600 az elméleti vége-és ez is csak egyenlőre!!Természetesen ,hogy mi fog még
a HUMET útjában állni azt előre nem lehet tudni
de egy elméleti rally esélye a fordulópontot jelentő utóbbi napokban igen megnőtt!!
A papír ezen az alacsony áron gyakorlatilag kockázatmentes ,azt nem mondtam hogy mikor lehet akár 600 forint az ára ,bár a technikai elemzés erre vonatkozóan is ad jól valószínűsíthető támpontokat!
Szerintem vehetsz HUMETet !! A kérdés inkább az hogy mennyit ? Ebben a technikai elemzés fog a legjobban segíteni .Az árfolyam nem csinált
16 forinttal újabb alsóértéket ami pár hónapja 13 forint volt ! Ezt a helyi minimumot is a papír csak alacsony forgalommal és rövid ideig tesztelte meg.Ezért úgy néz ki " Padlót fogott " és már csak az emelkedő trend meredeksége lehet a kérdés azaz hogy milyen gyorsan fog a papíremelkedni !
A HUMET körüli fundamentális okok -PSZÁF- vizsgálata, Civin Úr ! feljelentése nem taszították a nem jogszerű KIVÁSÁRLÓK a számára kijelölt mélységbe a papír árfolyamát (11 Ft-ra).ELVIEKBEN (de csak elvben) a papír a meghiúsuló "olcsó kivásárlás"miatt
akár a 600 forintos árfolyam meglátogatására
is képessé válhat !
érdekel a cég mert szerintem a kutatásban van fantázia, főleg ha a huminsav mint daganatellenes "segédanyag" bejönne...
A gáz az , hogy nem erről szól most a cég....
...de ez egyúttal lenyomja a részvényárakat
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143