Én 3-4 hét oldalazást várok, 44.700-47.700 között. Inkább a sáv alsó felében, 2/3-ában. Tudom tág. Utána gondolom, hogy eldől az irány, szerintem UP. Addig nem nagyon ugrálok, maximum átkötök certit. Ma valahol a kettő között lesz. :) Hogy hol, ahhoz varázsgömb kell.
Valamilyen szempontok szerint te is figyeled az értékpapírokat. gondold át, rendszerezd, és precízen részletezve írd be az AI-nak, hogy mit csináljon! Lehet, hogy több körös lesz mire tisztázódik a feladat, de ha te valóban a leírásod szerinti elemzést végzed, akkor az AI is megcsinálja, és közli veled az eredményt. A te dolgod annyi, hogy az előre nem látható adatok személyes feldolgozásával kiegészíted az AI produktumát. Az AI nem azt csinálja amit szeretnél, hanem azt amire utasítod! Tehát rajtad (a pontos megfogalmazásaidon) múlik minden!
Ok. Igaz. Már ha ebben az esetben te az elemzéssel történő kulcsszintek megállapítására gondolsz. Arra jó lehet de a probléma, hogy ha betanítod , hogy mit és hogy nézzen vagy megfelelő promtal kikényszeríted, hogy elemrzzen ne jósoljon akkor is kérdés a rendelkezésre álló adatok ellegendők-e a szükséges cèlok elérésére. Mert ez az a pont ahol kb mindig csehül állunk pl napi kötés listák, a teljes részvény könyv, nélkül is lesz olyan ami befolyásol de nem látja az ai te is csak sejted. A probléma, hogy mindenki elcsabul és direkt dolgokat vár az ai-tól - pl.: vegyem ezt vagy azt, meg hasonlók - miközben lehet jobban járna ha csak adatelemzést végeztettne vagy még inkább fix modelleket programoztatna, fejlesztene amit utána már ő futat és nem az ai.
OTP moderált