ALANFED csütörtök, 11:59Előzmény: #80 rookie654#83rendben utolsó tényközlés és akkor nem írok ide sajnos látják és olvassák és már kezd kellemetlen lenni nekik a súlyos valóság és fülük botját sem mozgatják mert féltik az állásukat további szép napot nektek, jó egészségét és világbékét
Hahó Portfólió! Alanfed kollégával nem lehetne vmit kezdeni? Ígéretet tett, h nem ír többet mutyi témában ebbe a topikba, mégis folytatja a trollkodást! Jól csináltam Alan, így kell? Intézkedni fognak, ha elolvassák?
Mindegy, nem ezt akartam én ragozni. Esetleg tudnál velünk szemben annyira megértő és konstruktív lenni, hogy az MNB figyelmét a releváns topicban hívod fel? És nem az igazadat vonom kétségbe, csak kevesebbszer szeretnénk látni.
"TE NEM AZ MNB , A BÉT VAGY A KELERNÉL DOLGOZOL" Na pont ezért irreleváns, amikor itt "hahó"-zol az MNB-nek. Főleg, amikor már kérnek, hogy ne ismételgesd ugyanazt. Én a másik topicba is csak azért írtam be először, mert szakadtam a röhögéstől, amikor az én vételem miatt ajvékoltál, hogy "hahó emenbéééé, mutyi van". Vajon hány ilyet néztél már be? :D Amúgy meg, én szeretem az ettől eltérő posztjaidat olvasni, szerintem lehetne itt ésszerű kompromisszumot találni o.O
rendben utolsó tényközlés és akkor nem írok ide sajnos látják és olvassák és már kezd kellemetlen lenni nekik a súlyos valóság és fülük botját sem mozgatják mert féltik az állásukat további szép napot nektek, jó egészségét és világbékét
Kirajzott a másikból az elmúlt napokban. Jól van tegye, nyilvános a fórum, oda megy, oda ír, ahová és amit akar. De mi értelme van idejönni és beleállni vkibe, aki onnan ki van tiltva 3 hónapra, h miért nem ír oda? Semmi, szimpla kötekedés, mások idegesítése. Mi a cél mnb mutyis hozzászólásaival? Valószínűleg ua., mint az előbb. Kötekedés, idegesítés. Senki nem szólna hozzá se, ha normálisan fórumozna. Tegnap is jön az OTP-ben a 17 éves kartell emelkedéssel, de mikor írja neki az ember a kovidot, orosz-ukrán háborúkat, akkor azt mondja azok nem számítanak. Hát bakker....Csak az számít fontosnak, amit ő gondol? És ugye az alap tézis, h miért nem a rendőrségen, MNB-nél, tököm tudja még kinél reklamál, mi értelme van folyton itt nyűglődni ezen a különböző topikokban, ahol rajtunk kívül senki nem olvassa, de mi meg nem tehetünk semmit, mert nem vagyunk illetékesek. Ha ezt elfelejtené senkinek semmi problémája nem lenne vele.
Én csak azt nem értem, hogy minek jött ide ahol szabadon mondhat véleményt mindenki, elfogultság és tiltás nélkül. miért nem jó neki az eredeti topik ahol a az egy véleményű haverok szépen el lennének egymás közt. Bevallom engem is zavar itt a jelenléte, de bízom benne, hogy erre gyorsan rájön és marad a másik topikban. Ezt szeretné ez a bejegyzés is kérni (segíteni).
Egy abszolút random felhasználó vagyok, akinek sokakhoz hasonlóan már nagyon szúrja a szemét az állandó mnb-s jajveszékelésed. Bmennyiszer is ismételgetik neked, h nem a tényközléseddel van baj, hanem az állandó mutyis nyavajgással. Ennyi mindösszesen a probléma, h nem ott teszed, ahol tudnának rajtad segíteni, mert elég nyilvánvaló, h a fórumos hozzászólásaidat itt senki nem fogja feljelentésként kezelni.
TE NEM AZ MNB , A BÉT VAGY A KELERNÉL DOLGOZOL EZÉRT ZAVAR A TÉNYKÖZLÉS HOGY A NYILVÁNVALÓ SZABÁLYTAALANSÁGOKRA EZ A 3 INTÉZMÉNY NEM CSINÁL SEMMIT CSAK ERRE SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HA TÁGED ZAVAR AKKOR NAGYON SAJNÁLOM DE NINCS VELED SEMMI PROBLÉMÁM MÁS A VÉLEMÉNYÜNK ÉS KÉSZ
Az ismételten elkerülte a figyelmedet, h Hathor haverod kitiltotta 3 hónapra a másik topikból. Hogy is szoktad mondani? Tényközlés ;) Ellenben a napi mutyis mnb-s posztokat viszont sajnos ugyan úgy látjuk tőled mindenhol, bár azokat meg nem szeretnénk és nem USA bankpánik óta mennek már azok tőled napi rendszerességgel
A sikeres tőzsdei spekuláns egyesíti magában egy éles elméjű politikai elemző és egy tapasztalt tömegpszichológus erényeit. Egyszerre két rejtvényre kell megoldást találnia: hogy alakulnak a politikai események, és miként reagálnak a befektetők. Az előbbieknél még érzékelhető bizonyos logikus tendencia, a befektetők reakciója azonban sajátos és szeszélyes törvényeknek engedelmeskedik.
BUX 120688 -4 685 vagyis -3,74% A hárús volatilitás para lecsapott a BUX-ra,, lesz még jobb is. Az optimista két garassal a zsebében is úr. A pesszimista tele páncélszekrénnyel is senki. Üdv (Kosto Klub)
BUX 125280 -1254 pont, vagyis -0,99% A nagyközönség csak nehezen tudja felbecsülni az események kimenetelét és tőzsdére gyakorolt hatását. A spekuláns viszont olykor az alkoholistához hasonlítható: sírva fakad a jó hírek hallatán, és nevet, ha rossz hírt hall. Üdv (Kosto Klub)
Vannak (többen is) akik nem szeretik, ha mások rámutatnak az igazságra a tévedéseikkel kapcsolatban v. számon kérnek rajtuk ezt-azt. Ilyenkor, h ne legyen még kínosabb számukra a helyzet, rásütik a másikra, h troll és azzal le is van tudva a dolog, az magyarázat mindenre, onnantól nem kell foglalkozni a dologgal/illetővel.
Az is aranyos volt egyébként, mikor először írta, h lelép és elnézést kért a többiektől az offolásért. Mintha olyan nagyon sokan írnának oda v. tele lenne folyamatosan értékes infókkal a topik, amik a beszélgetésünk miatt háttérbe szorultak volna. Rajta kívül Alan mutyis agymenéseit lehet napi szinten olvasni, más nem is nagyon ír rajtuk kívül. Még dzsimi, aki normálisan és korrektül szól hozzá a témához, bár csak hébe-hóba, de ő viszont legalább korrekt.
BUX2612