Véletlenül vettem észre ezt a topikot. Gratulálok kenyeres kolléga, akit ennyire be tud hülyíteni a Fidesz, az megérdemli a sorsát. Jaj, de soká lesz még április! Fura voltál nekem a Mol topikban is, de most már minden világos: te menthetetlen vagy. Jó vergődést!😆
Milyen baloldal?A Tisza nem baloldali, a legtobb jelolt jelolt tán max uttoro vagy kisdobos fokozatig jutott el.A Kisz es Mszmp tagokat a masik oldalon kell kutatni.
A
kínai beruházások Európába irányuló mértéke tavaly 47 százalékkal nőtt.
A miniszter szerint ennek az egyik legnagyobb haszonélvezője
Magyarország: „Az öt legnagyobb Európába érkező kínai beruházásból négy Magyarországon van.”!!! Soha többé baloldalt.
Agyhalott hőbörgöknek mai matek házi:Ha 2010 márciusában 171 kWh áramért 8248 Forintot fizettem(48.23Ft/kWh) és 2025 októberében 158 kWh-ért 5730 Forintot(36.26/kWh),akkor ha 15 év alatt 25%-kal csökkent a villanyszámlám,miközben a fizetésem a négyszeresére nőtt,akkor mit is lopott el az Orbááááááán?????????
Jól eladósították és szétlopták az országot!!MNB 500 yard eltűnése?Nem is megyek bele mélyebben,mert egy fideszessel nem szabad leállni vitatkozni.Bízom benne,hogy az utolsó fillérig el lesz számoltatva ez az undorító tolvaj banda!További szép estét!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!