Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 23:26
Előzmény: #31359  oldrider
Azt se tudtam mi ez amúgy bár most a tudósa lettem szinte...a facebookom is mar ezeket dobálja fel..vigyázni kell, betartok mindent..most jol érzem magam, s ha vmit erzek akkor legalabb most tudom miert van.A doki szerint gyulladasba kerulhetett s a flektorban van a fajdalomcsillapiito mellett gyulladascsokkento is..szoval mazlim volt higy azt kezdtem szedni....az levihette az odémát és mire az idegsebészhez kerultem arra már jol voltam...Önnek is minden jót kívánok Oldrider Úr, vigyázunk és virulni fogunk.
oldrider péntek, 23:01
Még hallani is borzasztó! A legjobbakat kívánom! Nem tudok rá mondani jó tanácsot, legfeljebb, hogy kímélje magát a terhelésektől óvakodjon. Nekem is vannak más jellegű gerinc problémáim, sajnos maradandók. Még fiatalon sportoltam, eveztem és akkor keletkezett. Most nyáron rászántam magam és vettem egy Ceragem ágyat. Meg nem gyógyít, de alaposan átdolgozza a gerinc oszlopot, beleértve a nyakcsigolyák környékét is. Nem azért írtam, hogy az Önön segítene, sőt lehet még ártalmas is, de esetleg kikérheti róla az orvosa véleményét! 
Hát ezek a magyar fiúk nem voltak képesek gólt lőni, buktam a mixet! Jó éjszakát, szép álmokat kívánok Önnek és minden fórumozónak!
Toka péntek, 22:45
Előzmény: #31348  harding
Sajnos a myleopathya nem gyogyithato 2 kiszakadt serv van a nyakamban C3 es C4 ebbol az 1 ik befele szakadt a mylon(velo) fele ...ez a gáz mert kompreszziot gyakorol a velore. .amugy most jol vagyok..voltam 3 tudosembernél, hat preventiv mutet van javasolva....voltak ilyen kulonféle tesztek...jarkalas nyitott-csukott szemmel, kezemelések, lábemelesek..stb..volt ilyen erokifejteses..ujjamat beakasztotta a doki az ovébe azt ki kellett huznom..stb..na ezek mind jok lettek azt elkerte a cd-t az Mri rol...elkezdte nezni a fujtatni kezdett azt mondta a diagnozist meg ennek a lefolyasat...ez ilyen platosan rosszabbodik...rosszabodik azt megáll, de ez a plato ido lehet rovid de hosszabb is..akar evek is...utés, esés ne legyen mert az lehet szerencsetlen is...nyugaton mig nincs tunet nem mutik...csak sajnos minnel feljebb van egy ilyen annal tobbfele hat...s ez mivel a nyaki gerincen van ezert mindent erinthet...amugy a c3-c4 még s légzésere is hat.....probalok vigyazni....ha nem mentem volna mri re akkor azt hinnem vmi virust beszedtem azt kihevertem...persze amiket ereztem azt mar tudom miért volt....volt hogy mentem azt elernyedt a lábam meg zsibbadt a lábam...kezujjam fájt stb...szoval ez okozhatta.....delután le kell pihennem nem azert mert almos vagxok hanem a nyakamat nem tudom tartani ...elnehezul...van ilyen párnám azon alszok ejjel meg delután is...igen jo...utánna nagyon jol erzem magam.Summa summárum most nincs gond, vigyazok azért mit emelek meg amit tanitottak tornát csinálom...ez utobbi kb 3x1 perc naponta.
Toka péntek, 22:31
Előzmény: #31355  Toka
Nem jo a net...bekuldte 3x
Toka péntek, 22:30
Előzmény: #31351  oldrider
Mar bekeverem...nem sok Oldrider Ur ....raadasul a tippmixen is ott van...a talal9mravkitoltott kanadain 3 jott..penz visszaadta..ez a szelveny meg akkor ha kuba nyer..
Mar bekeverem...nem sok Oldrider Ur ....raadasul a tippmixen is ott van...a talal9mravkitoltott kanadain 3 jott..penz visszaadta..ez a szelveny meg akkor ha kuba nyer..
Schmidt
Schmidt péntek, 22:29
Rossit nem kellene mar elkuldeni vegre?
oldrider péntek, 22:28
Magyarok rúghatnának legalább 1 gólt!
oldrider péntek, 22:27
Előzmény: #31347  Toka
"Amit ma megihatsz, ne halaszd holnapra!" - Népi bölcsesség.
harding
harding péntek, 22:26
Előzmény: #31342  Toka
Ezt belinkeltem a 4iG topicba is, mert lesz ennek is üszkös-hús szagú füstje. Hamarosan eljön a végzet órája... minden Orbáni ner kreálmánynak, és minden haszonélvezőnek vesznie kell!
harding
harding péntek, 22:22
Előzmény: #31346  Toka
Toka uram, hogy van a nyakunk?
Forgatjuk már, mint a kuvik, vagy nyakaskodunk még? 😉
Toka péntek, 22:21
Előzmény: #31346  Toka
Na ennek a balatoni bornak vége lesz ma....megigyam a maradékot ma vagy holnap...ez itt a kérdés.
Toka péntek, 21:56
Keverek még 1 et...megkivántam.
Toka péntek, 21:12
Miniszterelnök Úr:Lehet, hogy be kéne dobnom a Dunába az MNB alapítványok iratait, és akkor velem együtt azokat is kihallgatná végre a Legfőbb Ügyészség, akik elloptak 700 milliárd forintot. Vagy csak beküldenének néhány búvárt a Dunába?
Toka péntek, 21:07
Megjottem, kevertem 1et..adom a five9-t.

Topik gazda

Toka
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek