Tisztelt Toka Úr! Jövő héten megszavazzák a parlamentben, hogy december 31-ig érvényes lesz azokra a dolgokra, amire egy 80 év feletti embernek szüksége van...
Vidéki prókátor: "Miért nem tudtak az elmúlt 16 évben ezek a jellemtelen, tolvaj gazemberek stadionok, belföldi, meg külföldi futballakadémiák, lombkoronasétányok, semmibe vezető körforgalmak, kínai vasút meg irodamonstrumok építése, szállodák lenyúlása és politikai propaganda helyett víziközműfejlesztésekből, vízgazdálkodási, energetikai és energiahatékonysági beruházásokból, meg kollégiumépítésekből lopni? Abból legalább az ország és a nemzet is profitált volna valamit. De ezek még a lopást is csak szigorúan nemzetellenes módon tudták csinálni, úgy, hogy rajtuk kívül abból még közvetetten se származzon haszna senkinek, az ökológiai válságra figyelmeztetőket pedig a növekedésfétises populista klímahedonizmusnak megfelelően egyszerűen lezöldkommunistázták. Magyarországot a történelme során ritkán vezette ilyen hitvány, gerinctelen és kártékony banda, mint az elmúlt 16 évben, és ennek a ténynek a súlyos következményei az elmúlt másfél évtizedben elmulasztott beruházások és fejlesztések hiánya folytán most lesznek majd csak igazán szembetűnőek. De legalább most bízhatunk abban, hogy a populista tolvaj maffia örvendetes eltakarodásának köszönhetően remélhetőleg hamarosan érkező uniós forrásokból a legszükségesebb beruházások az előttünk álló években megvalósíthatók lesznek. Legyen így, mert ha van most alapvető nemzeti érdek, akkor ez az."
A miniszterelnök elmondta, a MOL egyik legnagyobb fogyasztóként önként vállalta, hogy 65 megawattórával visszafogja a fogyasztását, ami 40 százalékos csökkentés.
Idősebb Wekerle Sándor magyar jogász, politikus, szabadkőműves, előbb a Szapáry-kormány pénzügyminisztere, majd a Magyar Királyság miniszterelnöke először a Szabadelvű Párt színeiben 1892 és 1895 között, majd kétszer az Országos Alkotmánypárt színeiben 1906 és 1910, valamint 1917 és 1918 között. Móron sportcsarnokot neveztek el róla, melyben egy kiváló uszoda és szauna is található...Gyakran látogattam fiatal koromban...
Szentendrén a rendkívüli hőség és a kiugró vízfogyasztás miatt összeomlott a vízellátás: reggelre több ezer ember maradt ivóvíz nélkül a rendszer túlterhelése miatt.
3 Z betu lett...4ezer...de a mai nap jo volt...ha veszel 2db 3e es olyan kalozos sorsjegyet kapsz 1 db 2ezreset ajándékba...vettem...9 ezer lett...mondom akkor 3 a nyeremény igy vettem meg ezt ezen meg lett 4ezer... tippet is adtam fel.....meg ittam 1 froccsot is..igy kb ingyen volt a reggeli séta.
‼️Történelmi, extrém forróság köszönhet az országra a jövő héttől! A legfrissebb, esti ECMWF modell szerint pár nap múlva 40-43 fok sem kizárt! A júniusinál keményebb lehet, hiszen több napon át lesz 40 fok körüli pokol....
A magyar autóipar újabb jelentős beruházások küszöbén állhat: a kormány szerint már folyamatban vannak olyan egyeztetések a legnagyobb német autógyártókkal, amelyek új fejlesztéseket hozhatnak Magyarországra.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi