Na de megszaporodtatok!......Toka Úr most megeszi a sült csirket meg iszik rá egy nagyfröccsöt...azt felrakja a mixet...kicsit ledölök majd presszózok 1 et.Tudjátok!Emelkedő napok es hulló csillagok!....érdemes ám Toka Urra figyelni!
Schmidt Úr....már reagált is a Miniszterelnök Úr!.....igen bírom Miniszterelnök Urat, igen gyors....hihetetlen munkabíras....tegnap tetszett nagyon ahogyan indokolta az allami vallalatok vezetoinek berplafonját....azt gondolom hogy ilyen jó Miniszterelnökünk még nem volt. https://telex.hu/belfold/2026/07/24/magyar-peter-orszaggyules-hivatala-foigazgato
Na feladtam...ittam 1et....egesz jo kis terasza van...havert várom itt mert kocsival hozott be de elment a Lidibe....addig még iszok még 1et mert még kb 4ed ora azt mondta....ajánlom mindenkinek ezt a helyet.Ha a mixem felrakom majd lehet latni az utcanevet s ez pontosan melette van...jo hely mert van lottozo, kisbolt es ivó is egymas után.
Pont erre gondoltam......mikor Hadhazy posztjat láttam.....de a Hajdu helyettese is a Mavir-nal kapott állást.....gondolom a villamossaghoz semmi köze a hölgynek......remélem felfigyelnek erre...
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi