Amikor a többség csak a 444-et, a Telexet és a Direkt36-ot olvassa – a Facebookról már ne is beszéljünk –, akkor szerintem nem árt megmutatni az igazságot (🤣) is. Én is látom a rendszer hibáit, hogy sokszor talán lehetett volna jobb döntéseket is hozni, de nem én ülök ott, nem én látom a teljes egészet, így nem is tudom, hogy ez-e a jó döntés. A másik fontos dolog szerintem: ha elültetek egy gyümölcsfát, az évről évre növekszik, egyre több és több gyümölcsöt hoz, de mivel egyre nagyobb lesz, egyre több rossz gyümölcs is lesz rajta. Egy gyümölcsfát, amit tizenhat éve gondozol, ápolsz, nem szabad kivágni azért, mert van rajta pár rossz gyümölcs, és hoztál pár nem jó döntést, amitől nem lett annyira szép az a fa. Azt a fát meg kell gyógyítani. Pontosan ezt gondolom én is: ha meg tudnék bízni MP-ben, és maradna az állampapír és a TBSZ adómentes, és nem lenne ingatlanadó, akkor sem szavaznék rá 🤣🤣🤣 .
MP "Az orbáni maffia pontosan látja, hogy vége van. A Dinasztia megkezdte a lopott szajré külföldre menekítését. Orbán Viktor szövetségese és barátja, Matolcsy György menekíti a vagyonát. Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc menti a vagyonát. Orbán Viktor veje, Tiborcz István menti a vagyonát. A legfelsőbb körökben már pontosan tudják, hogy a hatalmuknak és a szabad rablásnak vége van. Tudják, hogy ketyeg az óra. Éppen ezért megkezdődött a menekülés a süllyedő hajóról. A TISZA-kormány minden egyes ügyet fel fog tárni. Minden egyes szerződést meg fog vizsgálni. Minden egyes pénzmozgást vissza fogunk követni. Pontosan tudni fogjuk, hogy honnan jött a pénz, kin ment keresztül, és hova került. Nem lehet következmények nélkül eltüntetni közpénzeket, és nem lehet következmények nélkül külföldre menekíteni azt, ami a magyar embereké. Üzenjük meg Orbán Viktoréknak ma is, a következő 16 napban is és főleg április 12-én: Ennek a világnak vége van!"
Az elmúlt három hónapban csökkent a foglalkoztatottak száma, nőtt a munkanélküliek aránya, ugyanakkor kevesebben regisztrálták magukat álláskeresőként, mint az egy évvel korábbi azonos időszakban.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi