Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tud valaki valami bíztatót mondani? Pedig tegnap délután még oly szépen alakult ... Reméltem, hogy ma reggel megerősítést nyer, bár tartottam attól, hogy beverik, mert Kína zárva, ha jól tudom. Ez lett. Kína nélkül egyhamar nem lesz erő..
Tesztelik a 4100-4120 szintet keményen. Egyelőre tart, de valszeg már nem sokáig. Felfele kitörésnek jelenleg se híre, se alapja. Persze reménykedni lehet.
Látod a múltkor ezen a szinten ronggyá verték most emelkedik a dxy kell a dollár . A kamatok —-> nincs meg a bizalom . Kőkemény felárat kér a piac minden Dollárért ..AKétségbeesettek meg menekülnek a Tech szektorba . Csak aztán előbb utóbb felmerül a kérdés mi van a Cashflow-al..?Minek tettük mi ide a pénzünket ? Megtérúl e ?.. Jaj a csúnya AI miatt nő a munkanélküliség plusz az infláció se csökken . Persze ettől még a cégek jelentései fényesek . Kiváló a profit igen ám de megy mind eszement beruhásásokba ..—>ehh nem hiszek én ezeknek sem a majom Bessentnek…😉😂
Nagyon be akadt ez a 4 K . Biztos a TVd-del kevered az aranyat 😉. De ha még ott is lenne igazából per pillanat nincs jelentősége . Szépen jön ide is a pénz . Tényleg kicsit hátra kell dőlni és távolabbról nézni a dolgot. Chartot . Mindjárt jobban látszik hogy hova mutat . Azért az kemény lenne ha előbb lenne 5 mint 4 👀. Én már nem foglalkozom ezzel hogy naponta görcsöljek ezen . Tanulságot levontam . Még ezen a szinten hajlandók gyűjteni. Aztán egyszer csak 4300 lesz a semmiből .
Lassan 5.5% a 10ybond. Döbbenet milyen ütemben emelkedik. Ez nem egy mém részvény vagy egy hype tech részvény. Itt minden egyes pontnyi emelkedés ék súlyos színezete van
Most is relative erős. Nagyon is. És 4K-n is nagyon erős lesz. Szóval nincs más dolgod, mint szépen sörrel a kézben hátradőlni és megvárni, míg 4K lesz és eldől, hogy ott megáll vagy csúszik tovább. Aki akar pozit is felvehet. A permabullokat meg kiidegelik, de a sör segít. Ezért javasoltam. :-) Na nem akarsz egyedül sörözni Placi biztos besegít.
Én már ezzel is óvatosan bánok . Reggel felkelsz olvasod a híreket lövik a szaúdiakat, oroszokat , ukránokat stb . Nagy szalagcímek lángol valahol valami .. Na most egyikünk sincs ott . Érted. Simán manipulálhatják a piacot ezzel a sok hatásvadász cikkel .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)