Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Beze
Beze ma, 15:36

ezüst is a határhoz ért, a csökkenő trendcsatornából kikandikált
62$ fölé kerüléssel élesedni a bullish momentum
Beze
Beze ma, 15:31

dolgozik tovább a tegnap reggeli fordított fejváll vízió aranyban, a tegnap vett mennyiséget eladtam most
4200 fölött lehet kijelenteni hogy valóban fordított fejváll van, onnan már a 4400 környéke elérhető
4160 alatt viszont még bearish továbbra is, mert a csökkenő 3szög még él
levente ma, 13:44
Előzmény: #41117  Bpali2
" a részvénypiaci omlás az mág odébb lesz" .  Én még  kb. 2-3 évet gondolok  a csúcsig- konzervativ megközelítés . Várom a Kina-Taiwan konfliktus ( háború) kitörését, Irán és Oroszország sarokba szorítását és ennek a beláthatatlan következményét( eszement kitörést). Idővel majd meglátjuk a jeleket , ha kellő tavolságtartással figyeljük. 
levente ma, 13:30
Előzmény: #41116  Bpali2
Ha a héten 4100 ill. 60-61 felet záz akkor az irány fel. Bár tudjuk hogy a mindat nem kezdődhet a " Ha " szóval. 
Bpali2 ma, 13:13
Elég ha csak a kommenteket nézzük. Nem a longosok akarnak magyarázni , megérteni , önogazolni , be rajzolni . Nem azt mondom hogy rövid időre nem vihetik lejjebb . De a nagyok már eltervezték a menetrendet .. az aktuális böfögést meg majd hozzáigazítják . A részvénypiac omlás a még odébb lesz ..
Bpali2 ma, 13:10
Szerintem nagykából az aranynál már eldőlt hogy felfelé visz az útja. Ezüstnél még megy az erőlködés . de…
levente ma, 12:28
Továbbra is tuladott az ezüst és az arany, két nap korrekciót vártam- lett belőlle 3 . Ami a piacokat illeti olyan szinten kézben tartott és irányított mint még soha. A  részvénypiaccal kapcsolatosan a klasszikus piaci mozgást várom- hosszú - hosszú emelkedés után ( 7 bő esztendő sem igaz már) szökési rés + kimerűlési rés  után egy igazi beszakadás . Az eddigi beszakadást( korrekció , visszaütés, műpánik)  1-3- max 5 nap után mindig  megvették- mindig  magassab szintre vitték. Az az érzésem - meglátásom ( a grafikonelemzés a múltról és az álmokról szól a jelenlegi  abnormális helyzetben ) , hogy a részvénypiac tovább hullámzik felfele  a jelenlegi forgatókönyvek szerint,  az arany és az ezüst a jelenlegi szintről lassan elindúl egy új csúcs irányába.  A háborus pszihozis folytatódik, - az én világfelfogásommmal teljesen ellentétes- , tovább folytatodik a világuralom - múltból ( bronzkor) hozzott proféciák megvalósítsa- kialakítása és ennek az elfogadtatása . Az emberi oldala , a megvalósítása okozza az egyre mélyebb és szélleskörű háborukat melynek mint minden háborúnak a  végét valami nagyon szörnyű megrázkodtatás fogja egy időre megszakítani, majd újra indítani . Ismerve az embert - gonoszságát és jóságát - ez nem változik meg ,  világbéke nem lesz soha amig az ember dönt a békéről. Ugyanakkor   benünket a félelem és a mohoság hajt és a végén majd úgy járunk mint a nagyok - nullával zárunk , mi is emberek vagyunk . 
Nandi ma, 12:07
Erősen azt hittem lemegyünk 4K alá az iráni balhé fokozódására, de a 4K megint megtartotta. Úgy tűnik ez erős támasz már. Az emelkedés viszont erőtlen. Uptrendnek nincs továbbra sem nyoma egyelőre.
Arany/ezüst mint menekülőeszköz tegnap is megbukott, szóval marad a FED kamatvárakozások mozgásának lekövetése. Narratíva felülvizsgálat 4,2K felett kezdődhetne. Addig posvány.
Placi82 ma, 11:16
Előzmény: #41112  Placi82
Nem tudom mikor esik le Kinának hogy USA már a bitofát acsolja nekik.
De azt látom hogy szorgalmas egy népség de tanulekinyak. De sose fog tudni járni az eszük a USA /London nagytőke, strategiai előre látó huzasaira.... 
KB ez olyan mintha én (Kína), sétálok egy sikátorba és USA gazdasági  elit elorantja a rugósbicskat, és én(Kína) meg nem  pisztolyt ránt, hanem meg akarok alkudni a rugósbicskara.🤣 
Na hát igen itt ütköznek mi a mentalitás és, kulturális és történelem hagyományok és a történelmi mult  közötti kulonbseg  , és az attitiűdok. 
Idióták ..... 
Placi82 ma, 11:08
Előzmény: #41111  keeper
Jól látod. Már szinjatek sincs, két blokkra szakadt világ... 
Már csak azon csodálkozom hogy Kína, miért nem avatkozik be..mert már az ő bőrére, jövőére is megy a játék. 
El akarják vágni a commodity és energiahordozó csatarnaktol az USA... 
Továbbá megy egy másik vonalon Termelési tényezők   háborúja Commodities nyersanyag energiahirdozok feletti dominancia  vs. Tech AI dominancia. Utóbbiban  itt az USA áll nyeresre.
Commoditiesbe meg Kína bamban áll és néz hogy levalasztottak  Venezuelllat, Irant,  és továbbá Brazíliat  lassan és Oroszokat is lassan   ha Putyin nem lesz hatalmon. És ott fogak állni a Kína  gyaraik nyersanyag nélkül. Chip gyaraik szinten. Balfasz  Kína. Meg is érdemli. 
Ja és ugye hogy szóltam előre hogy ne oromkodjunk a Irán USA tuzszunetnek.. Ahogy mondtam anno a Trump féle Irani  TACO t Izrael és a cion lobbi megette, elpusztitotta. 
Ez van. 
keeper ma, 10:23
Előzmény: #41108  keeper
"Azt ugye tudjuk, hogy a starshield(link) nélkül - amerikai, NATO támogatás nélkül - nem tudnának ilyen csapásokat végrehajtani az ukránok... szóval ezt az amerikaiak csinálják tudatosan és erre készülnek már egy hónapja, ha valaki követi az eseményeket,"
.
https://www.portfolio.hu/global/20260709/trump-hangot-valtott-lukasenko-laviroz-egyre-tobb-iranybol-szukulhet-putyin-mozgastere-848364
A G7-csúcson az amerikai elnök már nem egyszerűen békeközvetítői pozícióból beszélt, hanem érezhetően nagyobb megértést mutatott Ukrajna katonai lépései, köztük a dróntámadások iránt, bátornak nevezve Zelenszkijt.
.
Itt a beismerő vallomás...
gyula1971
gyula1971 ma, 10:21
-Private Banking friss:-Ezüst.-A fő trendet illetően semmi nem változott, nem volt képes annyit emelkedni, hogy esély nyíljon a struktúra váltásra. Egy magasabb swing tetőpont kellene a változás megindulásához, de ehhez fel kellene menjen a 70 környékére. A csökkenő trend még él, a 62,5 alatt az 50-es szint is képben lehet. A piros vékony csökkenő trendvonal törése nélkül nem valószínű, hogy meghatározó változás jöhetne. 
Ellenállások: 75; 81,25; 87,5; 93,75; 100; 106,25.
Támaszok: 56,25; 53,13; 50.
keeper szerda, 21:40
Előzmény: #41106  Borisz
Erre lesz, hidd el, bármit is fog hazudni trump az elkövetkezendő időszakban.
keeper szerda, 21:39
Előzmény: #41103  keeper
"Na, meggondoltátok már magatokat? Nem? Jó, akkor süllyednek tovább a tankereitek és pusztulnak a  finomítók...."
" Az amerikai olajos cégek óriásit fognak kaszálni, és Trump parancsolhat Európának."
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2026/07/dizelexport-tilalom-putyin-ukran-dron
Azt ugye tudjuk, hogy a starshield(link) nélkül - amerikai, NATO támogatás nélkül - nem tudnának ilyen csapásokat végrehajtani az ukránok... szóval ezt az amerikaiak csinálják tudatosan és erre készülnek már egy hónapja, ha valaki követi az eseményeket, akkor látszik, hogy rendkívül megugrott a finomítók elleni támadasok mértéke az utóbbi időben és akár a finn légtérben is zavart okoznak emaitt.
Hiába növeli az OPEC+ a kitermelést 260 ezer hordóval, annak semmi látszatja nem lesz.
Beze
Beze szerda, 20:49
Dolgozik a fordított fejváll egyelőre 
Borisz szerda, 19:18
Előzmény: #41100  keeper
Lehet. De akkor meg igen nagy kockázatot vállal a birodalom. A halálcsillag nem osztható tetszőlegesen, és egyre több helyre egyre kevesebb fog jutni belőle. Hát, meglátjuk.
A szénné lövéshez sok lőnivaló kell. Fogy.
Bpali2 szerda, 19:08
Értelmetlen itt a napi böfögésből jósolgatni ..
Bpali2 szerda, 19:07
Pedig eddig nagyon úgy néz ki húlyére veszik a sok túl tanult embert . Nagyon nem akar ez 3800 lenni 😳
keeper szerda, 18:38
Előzmény: #41101  Nandi

"Average Joe nyugdíjalapja meg leolvad és eltűnik, és nem lesz boldog, hogy finoman fogalmazzak."
Szerintem tojnak rá. Az államadósságot mindenhol a hétköznapi emberek nyerik meg....majd azt mondják az irániak tehetnek róla vagy kitalálnak valami UFO-s mesét.
.
"Vagy a félidőst már elengedte?"
És? A republikánusok sem akadályozták a demokraták intézkedéseit és támogatását Ukrajnával kapcsolatban, pedig ezt személyesen Trump ígérte meg. Amúgy meg olyan mély ott a mélyállam, hogy majd tesznek a helyére mást, ő meg majd eldiskurál Joe-val, hamarosan egy szinten lesznek szellemileg amúgy is....
.
Szerintem októberig be fog mutatni egy teljesen rombadöntött Közel-Keletet, egy lerombolt Iránt és egy elfoglalt vagy megdöntött Kubát.
.
Bessent egyébként már üzent az oroszoknak. Reméli, hogy OO visszatér majd a dollár alapú és a swift rendszerhez, mert azé a jövő... ez lényegében mindent elmond. A BRICS megsemmisítése megy a háttérben, itt a probléma alapvetően gazdasági/pénzügyi és nem katonai.
https://english.pravda.ru/news/world/167158-russia-dollar-system-return/
.
Milyen érdekes 1 évvel ezelőtt is ezt mondta....
https://www.politico.com/news/2025/03/26/everythings-on-the-table-bessent-opens-door-to-russian-return-to-major-international-banking-system-00252653
.
Na, meggondoltátok már magatokat? Nem? Jó, akkor süllyednek tovább a tankereitek és pusztulnak a  finomítók....
Nandi szerda, 18:19
Előzmény: #41100  keeper
Ebből csak az fog nagyon fájni, hogy bedönti a piacokat, nem csak a nemesfémeket. FED kénytelen lesz emelni.  Average Joe nyugdíjalapja meg leolvad és eltűnik, és nem lesz boldog, hogy finoman fogalmazzak.
Vagy a félidőst már elengedte?

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek