Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Es akkor mi lesz két irányú utca. Vagy menedék vagy jönnek a margin call lehivasok aranyra és ezüstre hogy fedezzék a RV veszteséget ,és beut gebasz. Érted mire gondolok...
Én inkább azon gondolkodom ha az ezüst elszáll az megborítja a rv piacot is . Ha Trump kinyitja a tőzsdei ingatlanos cégeket , fegyvergyártókat az kinyirhatja a rv piacot . Ha trump háborúzik nekimegy az EUnak szarakodik a fed elnökkel felmennek a kötvénykamatok . Minden arra mutat előbb omlik be a rv piac mint az ezüst …
Jó lenne tudni,hogy a silver leasing rate 7%felett van e még. Mert lehet hogy már csak 2% és akkor az nem feszes fizikai piac, akkor újra érvényesül a papír ezüst derivatívak hatása ....és az akkor esés.
Nem tom, de szerintem nem lehet mindent és mindenkit szétlőni. Nem fenntartható a módszer. Habár ezt valszeg ki lehetne szervezni Izraelre. Hát meglátjuk. Nekem már vénségemre sok ez a lődözés.
De most a JPM -nek valamiért jó a magas ár . A befektetők összekaparták a kért fedezetet .. Az érdemi fizikai formában történő fedezet villantás odőpontja január vége .Ha emelkedik az ár a befektetők nem adnak el . Nem kell odaadnj azt amit kölcsönbe mutogatnak..
Na ja .. Ez már egy olyan szint ahol emelt fővel ellehet hagyni a piacteret 😂. Ha logikusan mézzük 4 usdnél többet alap esetben nem valószínű hogy esne holnap 9 ig . De mivel a geopolitikai helyzet feszes : épp Trump parancsát várják Irán szétlövésére , amire a hajnal az ideális időpont …
Aki óvatos már 4-5 esztendeje bef. aranyat-ezüstöt vásárol, sztem erről itt már sokat besszéltünk.Placi te pedig ha fasza gyerek vagy nem több nick alatt beszélsz /ittasan!/ mert okos srác vagy.
Dilemma, ez most nekem, mint a zsidónak ,az ingyen disznó hús vacsorára(ez egy vicc). 85.59$ ,ez már tulajdonképpen 86$ huhuuuuu,, kisebb lenne a volumen nem dillemaznek. De ez most már komoly tétel.Nagyon..... részvényekkel együtt főleg. Meghízott.:))
Egyszer biztos meglesz ennek a böjtje, csak kérdés, hogy mikor és mennyinél. Hihetetlen ez a menetelés. Én már nem vagyok elég bátor hozzá. BÉT-ről "játszani" nem könnyű, csak nézni mit csinál és reméykedni, hogy nyitásig jó irányba marad, vagy jó irányba fordul. Jó olvasni titeket, tanulni, látni, ki hogy gondolkodik, ki mit lát.
Attól igazam van . Mert fizikai ezüst kínálati hiányról én beszéltem. És silver leasing tatárok is. És elég régen. De most pont gondolkodok, hogy hogyan tovább.... Palival pozíciót és én meg pluszba részvényt is tartok ,de most 86 környékén , határnál ,már nekem veszélyes vizek,és elég nagyra hizott a volumen,hogy amit idáig lazán kezeltem,az már izgalmas volumenre hízott. Most feszült vagyok. Ez van. Off
kb. egy hete az emelkedésnél realizáltam, de aztán mikor elkezdett esni megint belevettem (certik), utána meg zuhanásba kezdett. ma 56-osban már majdnem 0ra kijött, 55-ösbe is jócskán csökkent a minusz benne, hát nem tudom. bíztam benne, hogy holnap megy még feljebb,...vagy megint bezuhan...? nagyon nagy a napi mozgás is benne, csak nehéz eltalálni. Hát, majd holnap meglátjuk. Köszi.
Az a baj hogy én is 87-88 ig gondoltam.....Soswe kérdeztem senkit, de most nem diamond a kezem ,hanem remegő ... Ha borulunk akkor heves esés is lehet ebbol. Nagy ellenérdekelt erők állnak a másik oldalon Aranyat amúgy meg 4800 ig.gondoltam. Az ezüst itt van. Félek, hogy megzsivanykodjak. Jó lenne ,a színfalak mögé látni. De egy a silver leasing rate se látom erre a hétre. .
Gondolkoztatok már azon, hogy mitől van ez a száguldás???????? Emlékezzetek mennyit szenvedtünk napi szinten az elemzésekkel.Az ezüst raktárak kimerülni látszanak??Nem igaz! Előkészítettek egy árfelhajtást amiben hosszú évekig majd benne ragadni látszik a befektető.Mi a megfelelő árszint erre??? 1945 óta nem volt nagy háború, csak hideg háború.Hja, most az energia tárolás, megőrzés szintjét nem képesek kezelni nyilvánosan, nem akarják??????????? Egy felfoghatatlanul nagy szemfényvesztés elszenvedéseinek részei vagyunk:Ne legyenek kétségeitek.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)