Nem a geopolitikai helyzet és nem is az a ezust ipari fehaszanalsa, amiről szólnak a mainstream cikkek, mert ezt sszajkozzak hogy nőtt az ezüst a zöld technológia felhasználása miatt. Semmit se nőtt az 1 évvel ezelőttihez kepest az ipari felhasználás.!!!! vagy az arany ipari felhasználása miatt vagyunk ezen az árszinteket.!! Az se nőtt!!!! Mondtam már.!
Az ezüst ipari felhasználása kb stagnál!!!!!!!!!! az elmúlt 1 évben sőt! Kicsit csökkent is az ipari felhasználás .!!!!!!
Se egyiket se másikat ne hidd el.
Más okai vannak.
Remélem gennyesre kerestetek magatokat. Ramdomlyval.
Mert 6-7 százalék ezust leasing ráta ami a mult héten volt az alulról támaszt jelentett. Mert mint mondtam ez meg mindig a tízszeresse a normális állapotú kölcsönzési rátaak. Nem. Okoz hét 10 százalékos rakétát, de esesr se.!!!!! Ergo biztos üzlet, alulról támasztva volt erősen a piac!! ahogy beszéltem múlt héten. Most kivancsi leszek szerda esti leasing rátara, addig, figyelem, elvtársak. :).
Somm elnezest kért már? :))
Az ezüst ipari felhasználása kb stagnál!!!!!!!!!! az elmúlt 1 évben sőt! Kicsit csökkent is az ipari felhasználás .!!!!!!
Se egyiket se másikat ne hidd el.
Más okai vannak.
Remélem gennyesre kerestetek magatokat. Ramdomlyval.
Mert 6-7 százalék ezust leasing ráta ami a mult héten volt az alulról támaszt jelentett. Mert mint mondtam ez meg mindig a tízszeresse a normális állapotú kölcsönzési rátaak. Nem. Okoz hét 10 százalékos rakétát, de esesr se.!!!!! Ergo biztos üzlet, alulról támasztva volt erősen a piac!! ahogy beszéltem múlt héten. Most kivancsi leszek szerda esti leasing rátara, addig, figyelem, elvtársak. :).
Somm elnezest kért már? :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)