Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2025. 05. 24. 13:42
Előzmény: #33699  farkasfu
Ez 2 éve is így működött, meg 5 éve is, meg 10 éve is. 
Mindig voltak ilyen csapatok és mindig is lesznek. Ahogy jönnek, úgy tűnnek el. 
Azt úgyse fogod elérni, hogy abbahagyják. Azt gondolod, hogy hatással vannak bármire is a topikhangulaton kívül? Nem tudod megvédeni a fórumot. A fórumok már jóideje nem a szakmai munkákról szólnak, ezért lépett le az összes nagy “öreg”. Sajnos veled is lesz. 
farkasfu
farkasfu 2025. 05. 24. 12:22
Előzmény: #33697  Valiz
Látom hiába!  
Egyszerűen nem akarjátok megérteni, persze így az egyszerűbb és inkább vissza dobjátok a labdát és engem minősítetek! Kényelmes megoldás.
 Nem engem kell megvédeni! 
A fórumot és tagjait kell megvédeni azoktól, akik direkt a feszültséget generálják és szervezik hozzá a jelentkezőket, széthúzásra törekednek! Ahogy mondtad, te szóvá is tetted már, de ... ennyi! 
Engem azért is támadnak onnét, mert az első pillanatban már felismertem és szóvá is tettem, azóta is harcolok, de nem engem kell megvédeni és főleg sajnálkozni...
Valiz
Valiz 2025. 05. 24. 11:17
Hú Pakk, akkor ezt a kettőt most adjuk is össze, és elég jó lesz :-))
Valiz
Valiz 2025. 05. 24. 11:15
Előzmény: #33695  farkasfu
Ó. 
Azért van a javaslat a saját topik létrehozására, mert nincs gazdája a mostaniaknak. Moderálni kellene a trollkodó, mocskolódó, provokáló hozzászólásokat. Ennek semmi köze a behúzott farokhoz. 
Egy darabig beleolvasgattam az írásokba, de nem volt értelme ezeknek az embereknek válaszolni. Ami tegnap szembejött ( L ... nevű valaki Bezének olyat szólt, hogy be is fejeztem az olvasást) erre már nincsenek is szavak. Sokan kezdik összekeverni a fórumot egy gagyi Facebook kommentmezővel. 
Szóval  igen, meg kell védenünk a becsületedet, és szerintem meg is tesszük sokan, azonban nem úgy, hogy ebben rész veszünk.
Büszkék vagyunk és voltunk is végig arra, hogy megtisztelsz bennünket a munkáddal. 
Arra is, hogy jól érzed ( ezek szerint csak érezted) magad itt velünk.
Magam elég sokszor kiálltam akár melletted, vagy Stacs mellett, de mivel mindkettőtöket ugyanaz a személy talált meg magának, inkább visszavonultam. Úgy érzem, vele nem vívok tovább szélmalomharcot. Neki kellene rendet tennie, mert ő indította  a cunamit. Ezt valahogy elfelejtette mindenki. Hát én nem. Nagyon haragszom rá, és fogok is, amíg nem lapátolja össze azt a sok szart, amit szétszórt. 
Törölt felhasználó 2025. 05. 24. 10:50
Előzmény: #33695  farkasfu
Osztom az észt, pff, na látod, ez a baj, a felfogás. Meg se hallod amit mondani akarok/akarunk. Menjél akkor isten hírével szabadságharcolni. 
Igen, nekem van egóm, de én legalább be is látom. 
Harcolj csak egy képzelt csatában. Ahelyett h észrevennéd a fától az erdőt, hogy csak hergelnek és szivatnak. 
A szakmai munka más formában történő megosztása meg nem elbújkálás, feladás. Azt te csinálod most itt, elvonulsz innen, mert elmondja 2-3 ember a véleményét miközben segíteni akar és nem olyan hülyék, hogy olyan formában segítsenek, hogy a topikokban harcolnak veled. Mert annak nincs értelme. 
farkasfu
farkasfu 2025. 05. 24. 09:14
Előzmény: #33688  Valiz
Pakk már a másik topikban is osztotta nekem az észt. Tojok rá mit gondol.. 
Most komolyan nem értitek miről van szó? 
Nektek az a megoldás, hogy behúzott farokkal vonuljak el egy másik szerverre és ott folytassam? 
Nem önzőség ez egy kicsit? Senki nem tesz érte, nem értem, hanem azért, hogy ezen a fórumon lehessen normálisan "dolgozni". Mindenki sunnyog, elbújik ha probléma van, de azért a munka folytatódjon!?
Nem vagytok ellenségek, de ki se álltok, nem mellettem, senki mellett és nem csak rólatok van szó ebben, csak a sajnálkozás van!  Abból nem kér senki!  
Mindenki kaparja a saját gesztenyéjét, de semmit nem akar érte tenni! Nem véletlenül mondtam, hogy egyedül nem fogom megvívni a csatát! Legfeljebb a magamét!
 Nem kell engem sajnálgatni, meg egót simogatni, van pakknak rendesen, ápoljátok azt! Pont Ő magyaráz nekem hogy nincs szükség a technikai részre, amikor ezzel küszködött az OTP topikban állandón! Ütötték, verték érte állandóan! Hamar felejt az ember. 
Részemről ennyi és nincs harag felőlem. Megoldom magam a saját problémám. 
Pótolhatatlan ember nincs, de a ta-ra meg úgy sincs szükség... 
Jó volt veletek...

randomly 2025. 05. 24. 07:22
Előzmény: #33676  Valiz
Igen a tudásából ... itt írta Pali talán hogy az USA szenátus bizottság ... Miért vannak itt a kínaiak ha mi nem vagyunk Kínában ... Mert Kínának nincs szüksége ránk de nekünk rájuk igen. Én a múlt héten hallottam a SiC tranzisztorról , kiderült hogy már az autókban van. Persze lehet aki most jár egyetemre az már tudta ... De itt a bürokrácia mellett nincs időd tanulni. A mai munkám is 40 perc papirgyartas és ha végzek meg 20 perc ... A papír a legerősebb anyag az EU ban ... De ezért sok jogaszkodas és papirtologatasert nem adnak ezüstöt a világpiacon :-) :-) :-) 
randomly 2025. 05. 24. 07:17
Huhh, a forumozás az kemény meló :-) mint az utóbbi pár postból is látszik . Az internetto-n kezdtük és végig néztük ahogy az értelmesebjei meddig jutottak ... TV főműsoridőben dolgoztak ... a hülyék meg itt maradtak :-) Szelektálni kell nagyon . Nekem is hiány éreztem van ha egy két név visszavonul. De ugye nem menthetünk még Mindenkit! https://citatum.hu/idezet/82635 a második fele már nehezebb tészta :-( Ja és én nagyon nagyon ritkán védtem meg valakit ... Akkor tényleg megy az Off topic. Így sokszor írók olyant ami nagyon messziről kapcsolódik az ezüsthőz. 
Törölt felhasználó 2025. 05. 23. 23:38
De ezzel én befejeztem az egó simogatást. 
Törölt felhasználó 2025. 05. 23. 23:33
Előzmény: #33687  farkasfu
Nem aggódom. Csak az a baj, hogy tényleg nem hallod meg a segítő szavakat, ajánlásokat. Inkább harcolsz, beleállsz Bezébe is, hivatkozol 2-300 emberre, miközben tényleg vannak jobb platformok is ahhoz, hogy kövessen az aki akar basztatás nélkül. Indíthatsz saját topikot is. 
Régi motoros vagy, de nem tanultál meg valamit. Nem a pf topikban fogod megmenteni egy cég renoméját és nem mérvadó az árfolyamra nézve, hogy mi megy az adott topikban. Akiknek valóban hatása van az árfolyamra, röhögnek csak a topikokon. Akiknek viszont 2-vel több eszük van, mint a károgó siserehadnak, azoknak nem is kell magyarázni, hogy tartsák-e egy cég papírjait vagy sem. A technikai elemzések max megerősítik őket. 
Folytathatod, de széllel szemben harcolsz feleslegesen, mert az csak hangulatkeltés, te meg önként sétálsz a vágóhídra, aminek meg az a vége, hogy eltűnsz napokra és bünteted a Valizhoz hasonlókat. 
Itt mindenki szívesen lát, de te inkább ott vagy aktív, ahol nem. Te tudod. 
Beze
Beze 2025. 05. 23. 23:25
Előzmény: #33689  Beze
Mármint az érdemi munkát, és nem a sírás rívásos hülyeséget 
Beze
Beze 2025. 05. 23. 23:23
Nyugi van már gyerekek. Szerintem mindenki pihizzen, majd újult erővel folytatjuk. 
Valiz
Valiz 2025. 05. 23. 23:14
Előzmény: #33687  farkasfu
Ff, most komolyan! 
Mi vagyunk az ellenségek? 
Itt csapódik le minden topik szara? Nálunk? 
Most érzem tényleg azt, amikor a méreg kezd mindent átitatni. 
MINDENKI SZEDJE MÁR ÖSSZE MAGÁT, OK? 
farkasfu
farkasfu 2025. 05. 23. 22:58
Előzmény: #33685  Törölt felhasználó
Értelek.
Nem fogok itt veled szembe jönni ne aggódj!
Valiz
Valiz 2025. 05. 23. 22:46
Előzmény: #33685  Törölt felhasználó
Igen, ezt próbáltam én is elmondani. Sokkal jobban megtetted. 
Törölt felhasználó 2025. 05. 23. 22:39
Vekengés, nyekegés, balhé, egymásnak ugrás egy hülye fórumon névtelen, lényegtelen emberek miatt. 
Kell csinálni egy privát fb csoportot, ahová beléphet az a 2-300 ember akiknek annyira fontos a megmentése. 
Más hülyesége miatt meg büntetve vannak a normális fórumtársak, szép! Kalapemelés!
Jó lenne egy olyan hét, amikor nem jön szembe az lassan az összes topikban, hogy szegény Ff-et bántját. 
G.ciidegesítő már ez a brazil szappanopera. 
Milan
Milan 2025. 05. 23. 22:35
Előzmény: #33673  Valiz
"Valiz én most adok neked egy +
Gonosz Feher Boszorkány vagy"
Nem szokásom ok nélkul kedveskedni a Nöknek csak ha megérdemlik!
Nem akarok már ismerkednisem láttad az elöző véleményemből amikor Farkasfiut hivtátok Zsuzsa37 el privi kocsmázni..
Már a meglévő Hölgyismerőseimre sincs kellő figyelmem amit érdemelnének..
Amit irtam a kedvességedről azt csupán szimpatia alapján irtam mert igy érzem.."Bár veled van közös témánk a Tőzsde es a Befektetések amikből jó.enne jól kijönni legalábbis anyagilag ami manapság nem is olyan egyszerű" 
Bár úgy érzem veled az élet egyéb dolgairol is lenne mit beszélni..Ritka ezis manapság akivel ezt lehet ..
vaktyuk99
vaktyuk99 2025. 05. 23. 22:29
Előzmény: #33677  farkasfu
Jogos amiket írsz és nem lehet ezt szépíteni. Páran kitartunk melletted, meggyőzni mi sem tudunk, persze. Az élet más területein én is ezt érzem:(
Valiz
Valiz 2025. 05. 23. 22:16
Előzmény: #33680  Jude
Annyit osztott meg velünk meg az utóbbi időben, hogy még él. Többet sajnos nem tudunk, és nem is tolakodunk további infoért. Ha szeretne, valószínűleg visszatér közénk. 
Valiz
Valiz 2025. 05. 23. 22:01
Előzmény: #33677  farkasfu
Hú, megtisztelő volt a hosszú postod. 
 Az az észrevételem, hogy szűk piacon mozogsz. Nagyon támadható, illikvid piac ez, ráadásul politikailag is hagy kívánnivalót. 
A te tudásod ennél sokkal nagyobb, sokkal nagyobb íveket tud rajzolni. Nevetségesnek tartom, miért vívsz szélmalom-harcot ezekkel az emberekkel. 
Nem, ezt nem szabadna megtenned. Van az  a szint, amikor már nem kell válaszolni...
És átmenni egy olyan vonalra, ahol nem tűrni, és nem fogadni, hogy így már emberek nem viselkednek veled. Hívők vannak, akik pénzüket kajtatják. 
Ezt önzés nélkül, tisztelettel és szeretettel mondom neked. 
Tudod, azért itt mind felnőttek vagyunk, bármennyit ovodáskodunk, és hülyéskedünk. 
 :-) Hallottad, hogy  amúlt nap BUX piros-feketét játszottunk? Mi ezüstösök?
Szeretettel: Valiz

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek