Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszi mégegyszer. Szerintem nyugodtan tedd közzé mit és milyen papírban veszel, biztosan sokan váltanak valutát mostanában. Talán Beze sem S&P-t akar csak gyűjteni. BABA megy ám 180-ig hamarosan, készülj :-))
Mi ez a keménység kérem szépen? Megtépázott csapatunknak ez már nem hiányzik, épp rottyon vagyunk. Fogadd szívesen szivecskéket, attól még nem rendezünk Pride-ot :-)
Nekem az is elég, ha olvasol minket! Ez esetben: BIGLIKE! :)))) Köszönjük! Ricsit hogy látod? :) Szerintem megy a gyűjtögetés, aztán egyszer csak kilő. Nekem úgy tűnik 600 alá már nem nagyon akarják nyomni...
Köszi. Belekezdek a gyakorlatozásba:-) Majd mutass meg néha valami ISIN-t, hogy összehasonlítsam a többivel. Még egy kérdés, aztán mára elég a gyereknapból: Csak csak certit választasz, vagy akár tőkeáttételes ETP-ETF-et is? Azért van a sok kérdésem, mert kezdem valutával tölteni a számlámat forint helyett, és közel nem olyan egyszerű itt válogatni, mint az Erste certik között. Nem kellene elszúrmom a választást valamivel, amit nem veszek észre.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)