Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Számítok cirka 40 Ft osztalékra ami kb 80 Ft osztitallyt minimum okoz . Nekem kb 50 Ft lehet eddig rajta sacckb .. Legkoraibb osztifizetőpapir , de szinte minden évben fizet .. most kocsit sorjázza egy bohóc de még itt is vállalható venni ..
megjött szeretett lájkoló barátom!!! 👍 Ha felfedné magát, annak ellenére, hogy nem lájkolok, adnák neki sok pluszt a kitartásáért! + :)) Ja meg kiállítanák róla egy bizonyítványt is!🤣
Igen ez boerse kicsit furán megy , a Frankfurt lapon van real time, de az csak lent a Bid - Ask -nál a fenti last price az Delayed! Meg ha jól rémlik a táblázatos formában is delayed. És ugye Én a Xetra-n tudok vásárolni aközött is van egy - két század néha tized eltérés ... sok téves vásárlásom volt már ez miatt. (korai). Az Erste aranyárban adja a Frankfurt és Nasdaq RealTime-ot. Persze neki a BÉT certifikát az üzlet ... szerintem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)