Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát igen, mert ha nem megy lefelé, akkor megy felfelé :)) De csak egyelőre. Duplacsúcsig talán jó lehet
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 20:03
Kérem szépen azt kell mondanom van ami tuti biztos! Például, hogy holnap csütörtök lesz. Mókás a bevezető, de számomra nem annyira. Nem fogok tudni indulni a hajnali (ázsiai nyitással), így ma írom le kb. milyen buktatók várhatnak ránk holnap. . Ázsia szerintem jól fog indulni. 0:50 Japán PPI -nem lenne rossz egy csökkenés az arany szempontjából . Európa nem lesz csendes, de a fémpiacra fontos adatot nem várunk. (Éljen, aludhatok sokáig...) . Amerika 14:30 USA heti kezdeti állásnélküliek száma 14:30 USA kisker adatok. csendes nap lesz de mondjuk ez a főműsor . Holnap nagyon aktív, passzív kereskedést fogok folytatni! Oka, hogy erős gyógyszereket szedek, de figyelek és mint látjátok a humorérzékem is megmaradhat. Tartom amim van, a fémpiaci beszerzésekkel kapcsolatban korábban osztottam a véleményem. TA nagyon jó iránytű lesz! Holnap nem számítok zajos piacra.
Alulról szurkálja a topic indulásakor indult emelkedő trendvonalat. És ott van az a leszorító, az pedig a 35 dolláros csúcs óta fut lefelé Ezeket kell törnie hogy jöjjön a kánaán(szerintem) https://ibb.co/z7Fzwdw
Most csak így első ránézésre :) van vmi csökkenő csati meg 5700 körül egy támasz, csak addig :) Meg ha belegondolok hogy usa túlhúzott, kis pénz elvándorolgat mondjuk daxba akkor pont ki is jön h az egyik le a másik fel :)
az aranyat egy ideje nem követem :/ ezüst tl32 pénteken ezen a szinten 1899+ért volt jegyzői vétel, gondolom árfolyam is befolyásolja, de kb ott lehet most is
Hát ezt én sem tudtam kiszámolni, de gyanítom igen sok. Az USD árfolyam bezavar.
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 19:17
Tényleg van szaga a fűtőolajnak! De, hogy erre ki és miért mínuszolt nem is értem. . Apropó mivel éltem a 90' években tudok pár fortélyt arról, hogyan kell olajat szőkíteni. Tudásom eladó egy karton sport szelet csokoládéért:)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)