Én inkább azt kérdezném, higy eddig miért emelkedett szinte minden? Tegnap Dax 24000 felett? Oszt miért? Mert ilyen jó még sose vót a gazdasági környezet?
Japán kötvényhozamok emelkedése miatt az amerikai is emelkedik, és az egész credit market imbolyog. Meg nem emelkedhet minden nap minden. Vegyél ma valamit, ha zárásra valóban elromlik a hangulat.
Én azt gyanítom, hogy te nem nézted meg, hogy Karvaly az én Nordex-es beírásomra reagált, és nem a TKAG-ra. Utóbbival kapcsolatban csak annyit mondtam, hogy az említett zónában kockázatosnak tartom a vételt, és még így is 40% esélyt adtam a felfelé mozgásnak. Ebben semmilyen dezinformáció nincs. Annyira egyébként nem szállt el az árfolyam, hogy ne tudj visszaszállni minimális kihagyással, ha szeretnél. Feltéve, hogy a célárad azért ennél feljebb volt és holnap nem réssel felfelé nyit. A véleménycseréhez pedig irkálni kell és ez a fórum éppen arra való.
Én nyereséggel adtam el! Tehát volt papírom! Belinkeltem! A vételt is meg az eladást is! Mások meg csak irkálnak, meditálnak! Ismerjék el, hogy tévedtek! Nehogy engem hibáztassál már!
Én nyereséggel adtam el! Tehát volt papírom! Belinkeltem! A vételt is meg az eladást is! Mások meg csak irkálnak, meditálnak! Ismerjék el, hogy tévedtek! Nehogy engem hibáztassál már!
Nem hiszem, hogy dezinformáltak. És ez nem gagyi BÉT papír, hogy maguknak akartak jót. TA alapján már volt pár figyelmeztetés a napokban. Mint mondtam, ne másra haragudj, nincs értelme. Lehet, hogy legközelebb pont ő fog segíteni. Lapozz kérlek, és nyugodj meg.
Én meg már tegnap előtt beírtam Simon Zolinak itt ebben a topikban, hogy a Thyssen nélkül nincsen német védelni meg hadiipar. Csak ma megzavarodtam, amikor a kertből éppen bezuhantam délután és átolvastam a kommenteket. Nem eladni, hanem venni kellett volna! De majd behozom a Vonovián.
:-) Oldrider, szerintem jót akart a beíró. És akár igaza is lett volna, ha nincs ez a tegnapi hír. Hadiipar topokba már tegnap este betettük. TKA árfolyamát most ezek mozgatják, a TA kevés. Patinás cég, komoly résztvevő lesz, és nem hagyják elsorvadni, ha nem követ el hatalmas hibát. Lesz még lehetőséged visszavenni, én is csak az eladott felét zsebeltem most be.
NEW YORK (dpa-AFX Analyser) - Die US-Investmentbank Goldman Sachs hat das Kursziel für Vonovia von 40,20 auf 40,50 Euro angehoben und die Einstufung auf "Buy" belassen. Jonathan Kownator passte seine Schätzungen für die Immobilienbranche am Montag im Nachgang der Berichtssaison an die jüngsten Ergebnisse, die aktuelle Nachrichtenlage sowie die derzeitigen Konjunkturprognosen an. Bei den deutschen Wohnimmobilienunternehmen, gerade Vonovia, sieht Kownator attraktive, regulierte Ergebnisprofile./ag/tih Veröffentlichung der Original-Studie: 19.05.2025 / 16:46 / BST
Eurós részvények vitasarok