Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
Csak a személyeskedes megy mindig. Én mondtam Te mi vagy? Szekszárdról beszélek meg a témáról, nem téged minősítelek. Szokásos. Akkor hatogassál papircsonakot, es dibald a vízbe. Viszlát. Bocsanat, jogy irtam és létezem
Ez nem sok. Mi az oltós szakmában egy "mezei" nem gumi tárolásra használta raktárcsarnok esetében rakunk le 10.000 l/min-es szivattyúkat ESFR sprinklerhez pl. Paks esetében 100 m3/sec vízmennyiség (azaz óránkánt 360.000 m3) lenne az egészséges és ez sem melegedhet vissza nagyon.....
Szekszárd külterület 0239/2 helyrajzi számú ingatlan Összesen 89.697 négyzetméter térmértékű „vízmű” megnevezésű ingatlan, amely az M6-os autópálya „Szekszárd Centrum” lehajtójánál található, közvetlen, saját, aszfaltos útkapcsolattal. A vízműtelepen összesen hét vízkút található. Ezek közül kettő mélyfúrású kút, amelyek talpmélysége 370-375 méter, szűrőzése 300 és 350 méter mélységben található, összesített vízhozama 2850 liter percenként. Jelentős vízhozammal rendelkezik a területen található öt darab sekély fúrású kút is, amelyek összesített vízhozama 8200 liter percenként.
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.