Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
AI-alapú áttekintés A FuturAqua Nyrt. megítélése az elmúlt időszakban erősen megkérdőjeleződött, különösen a befektetői és tőzsdei megbízhatóság terén.A legfontosabb tények, amelyek árnyalják a cég megítélését:
MNB bírság: A Magyar Nemzeti Bank 2026 januárjában 35 millió forintos piacfelügyeleti bírságot szabott ki a társaságra. A hivatalos vizsgálat megállapította, hogy a cég félrevezette a befektetőket: a nyilvános kommunikációjában elhallgatta a negatív tényezőket, és kizárólag a pozitív fejleményekre korlátozta a tájékoztatást. [1, 2]
Hatósági vizsgálatok: A bírság kapcsán az MNB piacfelügyeleti és fogyasztóvédelmi eljárásokat is lefolytatott a kisbefektetők védelme érdekében. [1]
Egyébként most hallottam, hogy akciós a liszt, talán azzal kellene foglalkozni.:) Ja bocs ezt nem ide kellett volna na mind1, remélem célba talál és megérti akinek meg kellene már végre értenie.
https://invst.ly/1i73c- No hogy legyen mit fikázni, itt van az "amatőr" grafikon. Majdnem 3 éve egy csatornában csorog lefelé, épp itt lenne az ideje valamilyen érdemi mozgásnak.
It a részvényeseknek, és vezetésnek továbbra is drukkolok. Minden jót mindenkinek és kitartást! Ez a papír mindig jól hozott nekem. Aki hisz benne vegye, aki nem hisz, kerülje Üdv.
Én is így emlékszem. Amikor én mondtam vacak Nutex, mg nem lesz semmi, akkor Ő szidott. Most nincs ott semmi. Nem értem ezt az embert. Utána meg másikat számon kéri
Nutexben Is ez van csak ott 265 millió forint van srvre. Itt 75 millió. Vélhetően befostak az összefogástól és most kell nekik több részvény, hogy biztosítva legyen a többségük. Nutexben. Itt minek azt nem tudom, de itt csak 30 millió rv van. 10ftnál 7.5 millió rvte van srv pénz. Nem kevés , pláne hogy 6.5 millió van 2 nagy tulajdonosnál.
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.