Átstrukturálás lehetséges, de hogy feldarabolják azt viszont nem gondolnám. Továbbá azt sem gondolom, hogy ne állná meg a helyét a hazai vagy külföldi piacon. Stratégia jó, szakemberek szakmai alapon működtetik ezt a céget. Semmi értelme egy jól működő céget szétverni.
Ha van időd, pénzed lehet vele napizni, a "sűrű fillér" elv alatt. De ennél a papírnál napi szinten is kurva könnyű beragadni. Elég egy lepkefing, és máris 7-10% mínusz. Utólag egyébként én is mindig kurva okos vagyok...
Annyiban hasonlít az Opusz hoz, Hogy ott is, akkor vették amikor nem voltak benne cégek és spekuláció volt… Számomra is érthetetlen hogy most, Mikor fel van töltve értékes cégekkel van jövőkép, Most csak felét éri a papír… De én azt gondolom hogy itt rengeteg külföldi beruházás is történt, Nem csak egy párttól függ a cég jövője… Év vége fele visszamehet 4000 fölé
Attól tartok, hogy VIP kiszàlló akkor lesz, mikor Mubadala megkapja a papírjait. 3 év alatt valahogy felhúzzàk 4000-ig. Addig meg vergődés 2500-3000 szinten.
Eléggé hangulat ember vagy, ez nem túl jó tulajdonság annak, aki tőzsdézik, fóleg ha elfelejti a jobb idószakokat. Pl. 03.27 és 03.31 között ment fel 820 Ft-ot, amiből azért lehetett nyereséget csiholni, ha valaki ügyes volt. Én is panaszkodhatnék egész nap, sőt mások is, mindenkit nyomaszt ez lelkileg. Nekem is 3800Ft-om volt az átlagom novemberben, de panaszkodás helyett én megpróbáltam napizással csökkenteni az átlagáram és most 2800Ft. Én is hülye voltam, nem adtam el pluszban, mert bíztam benne, hogy hamarosan fordul, de kezeltem a helyzetet. Ha csak egész nap panaszkodtam volna, most nekem is 11 gurigával több bukóm lenne.
Átérzem amit érzel... en is igy vagyok vele nyerő soha nem lesz de bukó is csak egyre nagyobb...ugy tömik az eladoit hogy mar 400at se latni rohadt patkany banda...sok károsult lett itt nagyon...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.