2000-es tételek vannak, amivel egy valaki leszorította, majd most 1600 alatt vélhetőleg ugyanaz beállt 2000-es tételekkel vételre. Csak játszik az árfolyammal...
Ma is adja valaki szorgalmasan. Ha profit realizálás a célja, akkor nem értem amit csinál, hiszen látszik, hogy ha nincs az agresszív eladás, akkor szépen emelkedik az árfolyam. Néhány nap után lényegesen magasabb áron is kiszállhatna. Én azonban úgy gondolom, hogy árfolyam lenyomása a célja, talán magának vagy másnak akar jó beszállót teremteni.
Az egyetemekkel összedolgozva is kihozhatnak jó dolgokat az űripar területén. Sikerként a Miskolci Egyetem Anyagtudományi Intézetében készült űrkohót említeném meg. A BME-n meg tolják a műholdfejlesztést , MASAT 1 (első magyar műhold), SMOG 1, ALT 1.
nekem is nagyon nehéz sokszor eldönteni, hogy mit akarsz mondani, néha úgy gondolom, hogy Google Fordítóval rakod össze a beírásod, ami nem gond, csak kicsit ülj még rajta. Ne dobáld tele az oldalt vacakkal, megkíméled magad a fáradtságtól, másokat az értelmetlenségtől.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.