Mondjuk hogy javítsa utána az ebidta arányt. Geli szerint már most 1000 felett kellene lennie funda alapján, szóval neki a 700 alatti árfolyam papíron nem volt szimpi. Másrészről szerintem ők nyomták le eddig is, mert egy 660-700 csatornában oldalazott nagyon rég óta úgy, hogy mindig vették. Szóval valaki gyűjtötte. Ma volt egy befektető, aki kirámolta a 700-at (ha visszaolvasol láthatod ki), onnantól pedig menetbe kapcsolt. Ha a kopasz le akarja dugózni, akkor le fogja, de látszik, hogy bármikor el tud sülni. Hétfőn minden kiderül. Nekem 1260 a céláram továbbra is, bár nem hittem, hogy idén teljesülhet. Lehet, hogy nem is fog, de kiülöm.
Valaki aki nagyon erti, elmondja nekem , mitol mozdult meg vegre az arfolyam? Azert, mert 68 milliardnyi eszkozt penzze tesz a ceg? Ez mire eleg? Marmint en ezt nem erzekelem akkora storynak, hogy 1200ig menjunk. (Bar ugy lenne). Elmult 2 ev tapasztalata az, hogy 1 napos felszurasok utan visszaesik, ahonnan indult :(
Tök mindegy,csak az árfolyam kerüljön egy normális szintre már a kurva életbe!mondtam ha 8-900ft on lennénk stabilan,akkor engem nem érdekel,majd lesz valami,maradok bent szívesen!de ez a 700ft alatti árfolyam,engem megviselt idegileg!
830ig szerintem rendben vagyunk, ott van a következő komolyabb szint. Utána 910 körül majd megint az 1100-1200. Legutóbb réssel és kisebb forgalommal rántottak bele, most felfelé építkezett az árfolyam. Ha a kopasz nem szarik a ventillátorba, akkor pályána vagyunk, csak ki kell ülni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.