megosztok egy történetet az OTP DirektBroki szolgáltatásról. Tegnap vételi megbízást adtam be korán reggel 9:10. melyről végig azt adta vissza a rendszer h függőben. ilyenkor általában visszautalja a pénzemet másnap mert ugye a megbízás fogja egész nap. Ezúttal azonban teljesítette a megbízást de még 11-kor sem volt megerősitve a tranzakció. Ekkor elmentem otthonról. Amikor ránéztem 14-kor akkor láttam hogy teljesitette reggel 9:11-kor erről azonban semmilyen információm nem volt. Stop-lossal sem védekezhettem. Irhattam nekik mailt amit 30 nap múlva meg is válaszolnak. Még érdekesség h az OTP CS broki szerint az Opus hotel és szállítási business :D kurva jól sikerülhetett az a roadshow na. Tudom váltani kellene, de az éven egész jól működött :@
szevasztok, jól megérdemelt börtönbüntetésemből frissen szabadultan, tartom (pont most ne tartanám?), Gpeti nem felejtettelek el ;) (ui: Csoki, továbbra is csak és kizárólag a magam személyes házi brókere vagyok, abból is a legrosszabb fajtából) :D
2015/2016 fordulóján gyorsan váltott a trend......lassan eldől,hogy jó-e Pompi mester chartja,de még épül az általam berajzolt,lehetetlen, gyorsuló emelkedő verzió is..) Valamelyik chart megy a kukába..:))
Globalis SzOpus Nyrt.