az otlet nem rossz, csak nem igazan ertem, hogyan mukodhetne a "felbontashoz igazitani a betumeretet"?
az oldal fix szeles. ugy van kialakitva, hogy annak se kelljen oldal iranyban gorgetnie, aki 800x600-ban nezi. ez meg jelenleg is kb. 40%-a a felhasznaloknak.
van vmi pelda site, ahol ez az altalad leirtak szerint mukodik?
Én is meg tudom oldani a problémát.eddig se evett a fene hogy beirjak ide, de pl. a betüméret növel az túl sprőd, az opera az meg egy más kérdés, igazából a felbontáshoz kellene állitani a betüméretet default -ként, de mind1....
Viszont az jó lenne, ha valamiben javitás történik a fejlesztő jelezné a fórumban hogy megtörtént...pl. ilyen a soremelés javitás, ami akár látható is de nem mindenki ezt figyeli...
Kedves Dobosgy!
A küldés e-mail-ben funkció nem használható (nem lehet elküldeni a kiválasztott cikket, nincs mivel). A parancsgomb lemaradt az ablak aljáról.
Üdv:
Itt van elöttem egy portfolio.hu mappa... Most olyan az oldal, mintha a portfolio.hu által szponzorált link lenne...:))) Szóval, ha a HVB extra ronda kék-pirosért senki nem rinyál... és a türhető Concorde-zöld miatt sem... akkor ezt már igazán nem tehetjük szóvá...>:)))
Csokasy kösz, hogy effektíve helyettem is válaszoltál.
.
JP fenntartom, hogy az a nyrancs ami már több helyen van az oldalon nem üti az itteni fejléc színét, elmegy hozzá. Persze a világosabb piros lenne jobb hozzá.
Én is azon a véleményen vagyok hogy egy gazdasági lapnak visszafogottabb, konzervatívabb színvilággal kell rendelkeznie.
.
Azt pedig pozitívumként ítélem meg, hogy a porgramozók foglalkoznak velünk, a legtöbb helyen sajnos még erre sincs példa /persze én is ezt tartom normálisnak/.
Csak azt nem értem, hogy a design részlegről mért nem képesek ugyanerre, magától nem fog megoldódni a kialakult helyzet.
Kedves spade!
Nem én óhajtottam belemenni abba, hogy mi változott és mi nem. Egyszerűen, mint a site egyik programozója, biztosítottalak affelől, hogy a szövegek betűmérete nem változott, mivel kifejezetten azt írtad, hogy szarok a betűk is, a betűméretek is.
Bármekkora felbontásban meg lehet nézni a mostani designt is, és az előzőt is, betűméret szempontjából nem lehetne különbséget felfedezni.
a tovabbi vitak elkerulese vegett: cikkoldal aljan betumeret novel/csokkent. az ott beallitott erteket hasznalja a forum is.
masik megoldas. 1600x1200-hoz (hany inch-en?) hasznalj opera bongeszot. annal beallithatod, milyen % aranyban nagyitsa az oldal megjeleniteset. en csak 1280-at hasznalok otthon (17"), apro betuknel nagyon hasznos, mivel 70-80 cm-re van a monitor.
Most ebbe ne menjünk bele hogy mi változott meg mi nem mégha ugyanaz lett volna az se érdekes mert a szubjektiv hatás az amit mondtam, lehet annyival jobbak voltak a szinek vagy akármi, ezért mondtam hogy NÉZD meg abban a felbontásban.....
Egyet feltehetsz hogy nem kötekedésből mondtam amiket mondtam...
Én sem szoktam az ilyeneket dícsérni... de minden apró fejlődésnek szárnyát szegheti, ha elégedetlenkedünk. Tré ez a zöld... elmondtuk az elején, feltételezem, hogy felfogták... És attól, hogy örülök valami minimális változásnak is, még nem lesz rossz az ízlésem... és nem leszek gerinctelen hazudozó sem... akinek a média formálja a véleményét...:\
Szavazás az új dizájnról + ötletek